Miley Cyrus választ adott a nagy kérdésre

Liam Hemsworth, Miley Cyrus
Vágólapra másolva!
A színész-énekesnő egy Instagram-oldalára kirakott fotón hirdeti fennen Liam Hemsworth iránt érzett szerelmét.
Vágólapra másolva!

A botrányhős sztár jó szokásától eltérően ezúttal kifejezetten sok ruhában készített szelfit magáról. Cyrus nem is akármilyen pólóban látható: a hófehér felső hátán a szerelme, Az éhezők viadala-filmek 26 éves sztárja, Liam Hemsworth vezetéknevét olvashatjuk.

A színész-énekesnő és az ausztrál színész közös filmjük, Az utolsó dal című 2010-es Nicholas Sparks-adaptáció forgatásán ismerkedtek meg (amelyben egyébként szerelmespárt alakítottak). Hamarosan el is jegyezték egymást, ám 2013-ban szakítottak. Idén januárban azonban elterjedt, hogy az egykori szerelmes- és jegyespár tagjai újra összejöttek, hiszen Cyrust paparazzók ugyanazzal az eljegyzési gyűrűvel kapták lencsevégre, amit annak idején Hemsworth-től kapott.

Arra nézvést azonban az Instagramon most megosztott fotó sem ad eligazítást, amit egy jó ideje már az egész világ találgat, miszerint a szerelmesek az eljegyzést is felfrissítették-e, vagy csak a szerelmi viszonyt. A színész áprilisban határozottan tagadta, hogy el lenne jegyezve, nemrégiben azonban az ausztrál GQ férfimagazin júniusi-júliusi számában elég sejtelmesen nyilatkozott, amikor rákérdeztek nála a dologra („Az emberek minden bizonnyal meg fogják fejteni. Szerintem már meg is tették. Nem ostobák...”).

Liam Hemsworth és Miley Cyrus még 2013-as szakításuk előtt Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Az ügyről természetesen megkérdezték Miley Cyrus édesapját, Billy Ray Cyrust is, aki szintén nem sokat segített.

Miley-val mindig is az volt a mottónk, hogy »ha nem vagy boldog, nem működik«. Szóval látni ezt a két kölyköt, mert én csak így hívom őket, egymás mellett, boldogan, egyedül ez számít” – mondta egy interjúban az 54 éves színész-énekes.