Keservesen gyenge lett az új MacGyver, lecseréltek mindenkit

James Wan, Vin Diesel, Furious 7, Halálos iramban 7.
James Wan Vin Diesellel a Halálos iramban 7 forgatásán
Vágólapra másolva!
A neves horrorfilmes direktor, James Wan (Fűrész, Démonok között 1-2.) fogja rendezni a Richard Dean Anderson főszereplésével készült népszerű nyolcvanas évekbeli kalandsorozat, a MacGyver újraálmodott verziójának első, pilot epizódját.
Vágólapra másolva!

Már az eredeti tervek szerint is úgy volt, hogy az Insidious, az Insidious: A gonosz háza és a Halálos iramban 7. rendezőjeként is ismert alkotó – aki egyúttal a széria executive producere is – fogja dirigálni az idén szeptemberben képernyőkre kerülő nyitó részt, ám nagyjátékfilmes teendői miatt ez eddig nem fért bele az idejébe.

A más által elkészített pilot alapján azonban a CBS úgy döntött, leforgatja a sorozatot, ám elveti az eredeti debütáló epizódot, és annak csaknem teljes szereplőgárdáját is lecseréli.

Közben Wannak is felszabadult egy kis ideje, így mégis ő rendezheti az újraforgatásra ítélt pilotot. A direktor az eredeti nyitó epizódból megtartott két főszereplővel, Lucas Till-lel (az X-Men-filmekben látott fiatal színész lesz az új MacGyver) és a Helyszínelők-ből ismert George Eadsszel dolgozik majd együtt, akikhez a héten új névként a Rush Hour sorozat verziójában feltűnt Justin Hires is csatlakozott.

James Wan Vin Diesellel a Halálos iramban 7 forgatásán Forrás: Universal Pictures / Archives du 7eme Art / Photo12

A rendező nagy rajongója volt az eredeti, 1985 és 1992 között Richard Dean Anderson főszereplésével futott szériának, és már 2012-ben felmerült, hogy forgat belőle egy nagyjátékfilmes verziót. Ez végül nem jött össze, de Wan egyéb mozis sikereivel bőségesen kárpótolhatta magát, hiszen legújabb filmje, a Démonok között 2 elég nagyot kaszált a pénztárakban, legközelebb pedig egy várva várt szuperhősfilmet, a 2018 nyarán a Trónok harca egykori sztárjával, Jason Momoával a címszerepben érkező Aquamant rendezheti meg.