Perelt, miután viccelődtek a nevével

Red Carpet - 26th Annual GLAAD Media Awards GettyImageRank3 People VERTICAL THREE QUARTER LENGTH RADIO Theatrical Performance USA California Beverly Hills One Person Award Television Show Red Carpet Event Ellen DeGeneres Arts Culture and Entertainment Att
BEVERLY HILLS, CA - MARCH 21: TV personality Ellen DeGeneres attends the 26th Annual GLAAD Media Awards at The Beverly Hilton Hotel on March 21, 2015 in Beverly Hills, California. Jason Merritt/Getty Images for GLAAD/AFP
Vágólapra másolva!
Ellen DeGeneres a show-jában poénkodott egy Titi Pierce nevű nőn, mehet is a bíróságra.
Vágólapra másolva!

A The Ellen DeGeneres Show-ban van egy What's Wrong With These Signs? című szegmens, ahol a nézők által beküldött, vicces táblákat mutogatnak, például amikor a szupermarketben a "reggeli" felirat alá csak borokat pakolnak ki.

A legutóbbi adásba bekerült egy Titi Pierce nevű ingatlanügynök hirdetése

is, amit DeGeneres azért tartott viccesnek, mert a "titty" az angolban cicit, didit jelent, a női mell becézése. A Titit egyébként másképp, hosszú í-vel kell mondani – mintha Tee Tee-nek lenne írva –, a műsorvezetőt és a közönséget azonban ez egy cseppet sem zavarta abban, hogy nevetgéljen egy sort a furcsa néven.

Ellen DeGeneres mehet a bíróságra Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Az ingatlanügynök nem találta ennyire viccesnek a dolgot, az eredeti adásban ugyanis nem takarták ki a telefonszámát, így rengeteg hívást kapott, pont egy családtagjának a temetésekor. Azt mondta, élete eddigi 35 éve alatt senki nem hívta még Tittynek, hitelrontásért, rossz hírnév keltéséért be is perelte a The Ellen DeGeneres Show-t forgalmazó Warner Bros.-t.