Lagzi Lajcsi: Képes vagyok mindenre, nem vagyok gyáva

Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
A napokban Galambos Lajos megnevezte fenyegetőjét, mint mondta, sejti, hogy miért kellett börtönbe mennie. Megdöbbentőnek tartja, hogy hat hónapon keresztül lehallgatták, és ezeknek az információknak egy részét más számára is elérhetővé tették. Erősnek érzi magát, és néhány héten belül újabb bejelentést tesz saját maga és a családja tisztázása érdekében.
Vágólapra másolva!

"Képes vagyok mindenre, nem vagyok gyáva, nem félek, nem tartok semmitől" - kezdte a beszélgetést a Mokkában. A zenész elmondása szerint a Sláger TV román tulajdonosa fenyegette meg napokkal börtönbe kerülése előtt, erről itt olvashat hosszabban.

Forrás: TV2 Mokka

"Az igazat mondtam, azt mondtam, ami történt. Egy olyan információt kaptam valakitől, amiről csak akkor tudhatott, ha valamilyen szinten érintett" - mondta.

Arra a kérdésre, hogy miért volt érdekében börtönbe juttatni, nem válaszolt, de azt ígérte, hetek múlva újabb bejelentést tesz.

Nincs benne semmilyen személyes sértettség, de ügyét szeretné tisztázni a nyilvánosság előtt.

A Dáridó védjegyen ment a vita, amit a zenész 1990 óta birtokol az akkori TV2 vezérigazgató, tulajdonos hozzájárulásával - hangzott el. "Ez olyan brand volt, amit a TV2-n mutattam be. Mikor egy hústermék Dáridó néven megjelent közel 50-60 milliót kapott a TV2 annak idején, ez egy nagyon értékes brand. Dolgoztunk vele nagyon sokat, a Dáridó olyan, mint a gyerekem" - mondta. Nem érti, miért akarja ezt bárki elvenni előle.

Későn tudta meg, hogy védjegykérelmet indítottak, a Dáridó TV-t szerették volna létrehozni, ekkor bíróság elé került az ügy. A zenész nyerte a pert, állítja, és ebből következtet arra, hogy ez a vita állhat a háttérben. "Aki erre képes, az képes másra is" - tette hozzá. A megnevezett fenyegetővel azóta sem beszélt, és nem is áll szándékában felhívni.