Liptai Claudia hangjával, magyarul is jön Halle Berry sorozata

Halle Berry
Vágólapra másolva!
Jön az Extant a Fem3-ra, ebben Halle Berry kozmikus magányban tesz-vesz a világűrben, majd amikor lejön a Földre, kiderül, hogy állapotos lett az űrhajóban - noha egyedül volt 13 hónapot.
Vágólapra másolva!

A sztori szerint Molly Woods 13 hónapos expedícióra indul az űrbe, ahol csak magára számíthat. A magányos hónapok alatt felettesei mellett folyamatosan kommunikál családjával, ám 13 órára megszakad a kapcsolat az asztronauta és a Föld között. Senki sem tudja, ez idő alatt mi történt, ám az csak Molly hazatérése után derül ki, mennyire komoly jelentősége van ennek a kiesett időszaknak. Egy orvosi vizsgálat alatt kiderül, Molly gyermeket vár.

A nő és kutatóként dolgozó férje, John közben egy robot kisfiút nevel saját gyermekeként. A férfi azon dolgozik, hogy miként élhet egymás mellett ember és robot úgy, hogy közöttük igazi érzelmek, valódi kötődés alakuljon ki.

Halle Berry ellenőrzi, jól áll-e a frizurája Forrás: Fem3

A Steven Spielberg nevével fémjelzett A létezés határa főszerepében az Oscar-díjas Halle Berry látható. Mellette a nézők egy másik régi ismerőssel is találkozhatnak, hiszen Molly férjét a Vészhelyzet Kovacs doktora, Goran Visjnic alakítja.

A főszereplő Halle Berry magyar hangja Liptai Claudia lesz. Sorozatpremier: március 1.-jén a Fem3-on.