A törökökben bízik a TV2

Megtört szívek
Vágólapra másolva!
Új török sorozat indul a TV2-n, a Megtört szívek-kel bővül a csatorna délutáni kínálata.
Vágólapra másolva!

A török sorozatok inváziója nem új jelenség itthon és a régióban, számos ilyet láthatott a hazai néző az elmúlt években. A legnagyobb siker kétségtelenül a Szulejmán, akinek újfent behódoltak a magyarok, ez az RTL Klub egyik legnézettebb heti szériája. Ott volt mellette még a Kuzey Güney, a Seherezádé, a Tiltott szerelem, az Ezel, az Ellopott élet, a Szerelemben, háborúban – és még sorolhatnánk. Nem veszik át teljesen a latin-amerikai telenovellák helyét, de legalábbis erősen támadják Senora Maria Elsa Luisa de Miraflores és társai pozícióit.

A TV2 hétköznap délutánjai eddig is a telenovellák rajongóiról szóltak, a Szeretned kell epizódjai után február 15-én a Megtört szívek kerül képernyőre.

A történet két családról szól.

A nélkülöző, szerény körülmények között élő Gülseren és a gazdag felmenőkkel rendelkező Dilara ugyanazon a napon, ugyanabban a kórházban ad életet lányának. A babák vezetékneve azonos, így egy figyelmetlen nővér összecseréli a csecsemőket, amire tizenöt éven át nem derül fény.

Rajtol a Megtört szívek a TV2-n Forrás: TV2 Sajtószoba

Miután mindenkinek világossá válik, hogy a két lányt elcserélték, a feszültség egyre csak nő a családok között. Dilara úgy gondolja, vér szerinti lánya is megérdemelné azt az életszínvonalat, amit tőlük Cansu kapott. Egy ponton túl a szülőknek nem csak gyermekeik problémáját kell megoldaniuk, hanem szembe kell nézniük saját érzéseikkel is.