Feltámadt, de megint kaszát kapott a sci-fi

2016.01.14. 10:47

Az itthon is egykor népszerű Hősök folytatása, a Heroes Reborn egy évad után örökre lepihen.

A Heroes Reborn évadzárója a franchise végét is jelenti az NBC elnöke, Bob Greenblat szerint, aki egy amerikai sajtóeseményen beszélt a széria végéről. Mint mondta, eleve egy évaddal, elindul és lezáruló sztorival terveztek, de nem lett volna a kreátor, Tim Kring ellenére, ha lesz még folytatás – a nézettség azonban nem volt meggyőző.

Ez a Hősök végjátékaForrás: NBC

Az újabb évadok más karakterekkel játszódtak volna, de a jelen helyzet szerint a Heroes-brand véget ért. „Amennyire én tudom, nem lesz újabb inkarnációja a Hősöknek" – kedvetlenítette el a sci-fi híveit Greenblatt.

Több volt benne

Egykor a TV2-n pazarul kezdett a Hősök című sci-fi, ám egyre szaporodott a karakterek száma, egy idő után a néző már nem tudta követni, ki képes levitációra, ki tud időt megállítani, ki a spontán regenerálódás utolérhetetlen nagymestere, és az sem segített a helyzeten, hogy a szereplők úgy ugráltak ide-oda az időben, mint kisgyermekek a játszóházak színes szivacslabdái között.

A sorozatot azonban leporolták, visszatért Heroes Reborn címen, pár régi és több új arccal. A sztori elején kiderül, hogy a hősöket korcsnak, fenyegető mutánsnak állítja be egy titkos csoport, úgyhogy a kevés túlélőnek meg kell húznia magát. A csodálatos képességű embereket egy szervezet üldözi, ők meg azért küzdenek, hogy ne kelljen rejtve élniük. A feltámasztott sorozat a Pro4-en ment itthon, 2015. novemberétől.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK