Nem a bugi és a szexualitás döntött, itt az első Star Academy-kieső

Lilla
Vágólapra másolva!
A tévézők majdnem fele Kelemen Lacit szavazta vissza a show-ba, rezgett a léc Hannánál, de végül Kátai Lilla búcsúzott.
Vágólapra másolva!

Az összesített eredmények alapján a remekül éneklő, szépséges Szőcs Renáta végzett az első helyen a Star Academy szeptember 3-i show-jában (így védettséget kapott), ahol jobb és rosszabb előadások váltották egymást.

Ha nem is Szőcs, de Szűcs

lett az utolsó a voksok alapján, Randy kiesőzónába került a két korábbi lány mellé. A nézőknél Szőcs Reni, Kertész Iván, Fazekas Eszter volt a sorrend, ők ezen az estén ügyesek voltak, esélyesek eljutni a végjátékba, Hegyi Dávidot pedig nagy tapssal, állva ünnepelte a zsűri.

Hegyi Dávid biztos marad egy ideig Forrás: tv2

Hanna, Lilla és Randy énekelt tehát a bennmaradásért, utóbbi a második dalával jobb és lazább volt, mint egy órával korábban. Ezt észlelték a tévézők is, mert benntartották az önbizalomhiánnyal küzdő legénykét. A zsűrinek kellett döntenie arról, hogy ki maradjon.

Lilla nem volt rossz, de búcsúzott Forrás: tv2

Keresztes elmondta, hogy egyenlő pályán mozgott a két lány, de Lillát szerette volna megmenteni. Vastag Csaba az alapján döntött, hogy kiben van több lehetőség: „Hanna tetszett nekem ma jobban" – jelentette be. Király Viktor szerint a hangi adottság ott van mindkettőben, de Hannát marasztalta.

Pásztor Annának kellett döntenie: „Lilla, nagyon bírtam a bugit, a szexualitást, az életörömet, amit láttam tőled csütörtökön, amikor benn voltunk. Hanna, féltem, hogy a saját magad ketrecében esel ki a show-ból" – magyarázta, majd mégis a svéd óvónőt tartotta benn.