Film és sorozat is készül Stephen King regényfolyamából

stephen king
American author Stephen King poses for photographers on November 13, 2013 in Paris, before a book signing event dedicated to the release of his new book "Doctor Sleep", the sequel to his 1977 novel "The Shining". The best-selling author has written over 50 novels and sold 350 million copies worldwide. AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD
Vágólapra másolva!
Örülhetnek A Setét Torony rajongói, megerősítették, hogy a 2017-ben várható mozifilm mellett tévésorozatot is készítenek a regényfolyamból.
Vágólapra másolva!

A tervek szerint jövőre mutatják be A Setét Torony filmváltozatát Idris Elba és Matthew McConaughey főszereplésével, 2018-ban pedig jöhet a sorozat is a könyvek alapján.

A filmet gyártó MRC és partnere, a Sony Pictures nemcsak a leendő széria pilotját, hanem az egész sorozatot finanszírozza, 10 vagy 13 részt attól függően, hogy a forgatókönyv hogyan alakul.

Stephen King rajongói örülhetnek Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard

A szériát 2018-ban tervezik bemutatni, amikor már a film is bekerült a tévés, kábeles sugárzásba. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a végeredményt hol lehet majd látni, de már keresik a megfelelő partnert.

A Setét Torony Stephen King óriás regényfolyama, életművének meghatározó része. Egyszerre horror, sci-fi és western, a történet főhőse egy tornyot próbál megtalálni, amely valamennyi létező és lehetséges világ középpontja.