Véget ért az Aranyélet forgatása

Aranyélet
Vágólapra másolva!
Véget ért az Aranyélet forgatása, novembertől az HBO képernyőjén lesznek az új epizódok.
Vágólapra másolva!

"Véget ért az Aranyélet 79 napos forgatása. Nagyon úgy tűnik, hogy a készítők beváltották a korábban tett ígéreteket: novembertől még több akció, még több dráma várja a nézőket" - közölte a csatorna a nézőkkel, a poszthoz friss fotót is mellékeltek:

Forrás: HBO

Az Aranyélet első évadja több szakmai elismerést és pozitív kritikákat kapott, a nézők részéről is volt igény a folyatatásra.

Az első évad végén úgy tűnhetett, a család felhagy a bűnözéssel, hazugsággal, csalással,

próbálnak becsületesen élni – kérdés, hogy ez menni fog-e nekik. Miklósi Attila egyszerűbb életre vágyik, biztonsági őrként kezd dolgozni, becsületesen szeretné folytatni. Felesége, Janka, egy másik oldalát mutatja: kiderülnek a tettei, viselkedése mögötti motivációk, jobban megértjük cselekedeteit, többet fog pityeregni. Mirára rátalál a szerelem, Márk pedig látszólag a gengszterélet felé halad - hátára koponyát és pisztolyokat varrat a folytatásra.

Idén is több helyszínen, közel három hónapig folytak az HBO magyar sorozatának forgatási munkálatai. Az Aranyélet első évada hamar a nézőközönség kedvencévé vált és nem csak hazánkban, hanem az országhatáron kívül is pozitívan fogadták: összesen 18 országban – többek között Lengyelországban, Csehországban, Norvégiában, Finnországban, Dániában, Svédországban - mutatták be a krimi-drámát.

Závorszky Anna, az HBO producere így összegezte a stáb mögött álló hónapokat:

vidéki forgatások, kaszkadőrjelenetek és számtalan nem várt zivatar jelentett extra kihívást az elmúlt négy hónapban, de tudtuk, hogy megéri, hiszen olyan anyagot hozott létre a stáb, amitől el fognak ájulni a nézők."

Ónodi Eszter, Anger Zsolt és Thuróczy Szabolcs karaktereinek múltbeli énjét is megismerhetjük a folytatásban: Jankát Waskovics Andreára, Miklósi Attilát ifj. Vidnyányszky Attilára, Hollóst Kovács Tamásra bízta a csatorna. Megjelenik egy régi cimbora, Gáll Feri is, kinek fiatal énjét Fehér László alakítja majd.