Vastag Csaba: Ledöbbenésem tök őszinte

1956 - Megkezdődött az emlékév hivatalos dalának felvétele, 2016 július 14. Verasztó Annamari
Desmond Child dalát felénekli Sasvári Sándor, Radics Gigi, Wolf Kati, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Molnár Ferenc "Caramel", Péter Szabó Szilvia, Nagy Feró énekes
1956 - Megkezdődött az emlékév hivatalos dalának felvétele. Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékéve hivatalos dalának felvétele a Magyar Rádió stúdiójában. A Szabadság dala című számot Desmond Child magyar származású amerikai énekes, producer, dalszövegíró és Andreas Carlsson svéd zeneszerző, producer, dalszövegíró közösen jegyzi, a magyar szöveget Orbán Tamás írta. Vastag Csaba énekes,
Vágólapra másolva!
Vastag Csaba és Miskovits Marci élőben jelentkezett a Star Academy-házból.
Vágólapra másolva!

Vastag Csaba és Miskovits Marci az épülő Akadémiát járta körbe, ahol az építők már az utolsó simításokat végzik, hogy hétvégén beköltözhessenek az énekesek, akik talán még több figyelmet kapnak, mint a korábbiak.

Forrás: tv2

Az énekeseket - akik 800 négyzetméteren fognak együtt élni - 53 kamera figyeli majd a nap 24 órájában. 120 ember dolgozik a Star Academy épületének megépítésén, jacuzzit is kapnak a fiatalok.

A nappali egy része Forrás: tv2

Vastag Csabát a nappali és az étkezőrész nyűgözte le, szerinte „brutális, nagy, designos, és kényelmesen lesznek ott a srácok." Az amerikai konyhás étkezőben szerinte nagy viták és bulik is lesznek. „A szombati adás után kiengedhetik a gőzt. Össze kell barátkozniuk, meg kell vitatniuk a dolgokat, fejlődniük kell" – vélekedett. Videón itt megnézheti a kis körutat.