Borzalmasan öregedtek ezek a sztárok

Meg Ryan
Vágólapra másolva!
Hiába a pénz és a hírnév, még ez sem védhet meg senkit sem az idő múlásától. Sok sztárral a genetika és a könyörtelenül múló évek babráltak ki, mások rossz döntéseiknek és rosszul megválasztott plasztikai sebészeiknek köszönhetik botrányos külsejüket. Íme, tíz nem túl szerencsés áldozat!
Vágólapra másolva!

Lindsay Lohan

Az egykori gyereksztár hanyatlása szinte legendás. A még mindig csak harmincéves Lohan húszas éveiben nem tagadott meg magától semmit: sem a féktelen bulikat, sem az alkoholt, sem a kábítószert – aminek meg is lett a hatása. A nem túl kímélő életmód bizonyítékait a botrányhősnő ugyan megpróbálta különféle plasztikai műtétekkel orvosolni, de nem mondhatnánk, hogy túl jó eredménnyel. Ritkán látni ennyire kiélt és megfáradt harmincast, akinek pedig mindene meglenne hozzá, hogy frissnek és fiatalnak tűnjön.

Forrás: Lexie Appleby / Geisler-Fotopress / DPA / AFP

Brendan Fraser

Ha esetleg azon gondolkoznánk, miért láttuk olyan régen a vásznon vagy a képernyőn A múmia-filmek egykor elképesztően sármos sztárját, nem kell tovább elmélkednünk, csak nézzünk meg róla egy friss fotót. A táskás szemek mellett egy épp az ellenkező hatást elérő szépészeti beavatkozás nyomát is láthatjuk, szóval nem csoda, ha a 47 éves Frasert mostanában inkább csak szinkronizálni hívják.

Forrás: Isaac Brekken / Getty Images North America / AFP

Meg Ryan

Az egykori romkomkirálynő már 54 éves múlt, és hát Ryan nem is volt képes méltósággal szembenézni az öregedés rémével. Szinte lehetetlen megtalálni az egykori bájos szépséget a tonnányi szilikon alatt. A sztár nem tegnap kezdte a plasztikai sebészettel való barátkozást, ennek köszönhetően mára szinte önmaga karikatúrájává vált – állandóan csodálkozó arckifejezéssel és levakarhatatlan Joker-vigyorral.

Meg Ryan Forrás: Hendrik Ballhausen / DPA / AFP

Macaulay Culkin

A Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárját aztán nem lehet azzal vádolni, hogy kés alá feküdt volna, ez tisztán látszik az arcán. Kisgyerekként még helyes táskái a szeme alatt mára meglehetősen zavaró tényezővé váltak, és az arca is olyan csontos lett, hogy nagyjából tíz évvel néz ki idősebbnek 35 événél.

Forrás: Cindy Ord / Getty Images North America / AFP

Rossz nyelvek szerint korai öregedését Culkin annak köszönheti, hogy már fiatalon heroinfüggő lett, de erre semmilyen bizonyíték nem áll rendelkezésre (a pletykát az indíthatta el, hogy 2004-ben letartóztatták marihuána és némi nyugtató birtoklása miatt). Mindenesetre elég bizarr, ami a kis Kevin egykor bájos arcocskájával történt: mára önmaga idősebb kiadása helyett inkább olyan, mintha Willem Dafoe öccse lenne.

Tara Reid

És akkor most adózzunk egyperces néma csenddel a negyvenéves színésznő egykori, mára nyomokban sem látható külsejének! Az Amerikai pite-filmektől a Sharknado tévés produkciókig lecsúszott Reidé talán a legszomorúbb eset a listánkon. Életkora alapján még mindig viszonylag fiatalnak számít, de legfrissebb képét elnézve úgy fest, mintha egy középkorú nő fejét rárakták volna egy öregasszonytestre.

Tara Reid Forrás: Vivien Killilea / Getty Images North America / AFP

A sztár teste kriminális állapotban van (teljesen összeaszott, és lóg rajta a bőr), részben elrontott plasztikai műtétei, részben csontsoványsága miatt – de nem akarunk ennél is jobban sokkolni, fürdőruhás képekért katt ide! Tara Reid egyébként állítja, hogy makkegészséges, de ezeket a fotókat nézve nehéz elhinni, hogy ne küzdene étkezési problémákkal.

Val Kilmer

Emlékszik még a Mindörökké Batman, a Szemtől szemben és Az angyal jóképű sztárjára? Nos, bemutatjuk a férfit, aki lenyelte Val Kilmert! Az 56 éves színész külsejével tulajdonképpen tényleg egyedül az a probléma, hogy el van hízva, és a lehető legszerencsétlenebb módon, arcra dagadt. De ez egyúttal azt is jelenti, hogy ha lefogyna, talán megint régi fényében ragyoghatna. És nem is ártana, ha Kilmer összekapná magát, hiszen a közelgő Top Gun 2-ben ismét el fogja játszani Icemant.

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Pamela Anderson

Bizony, az egykori legszexibb Baywatch-lány felett is eljárt az idő, és nem volt túl kegyes hozzá. Anderson 49 éves, de sok róla készült képen úgy fest, mint egy öregasszony. A divatfotózásokra azért még összerántják, vélhetően több tonna sminkszer és brutális Photoshop-hadműveletek segítségével, de a nyilvános megjelenésein készült fényképek között nehéz előnyöset találni róla.

Forrás: Frederic Dubart / Citizenside / AFP

Haley Joel Osment

A halott emberek, akiket a Hatodik érzék egykori gyereksztárja, az azóta 28 éves daliává fejlődött Haley Joel Osment látott, igazán felhívhatták volna a figyelmét az elhízás veszélyeire – köztük például arra, hogy nem túl előnyös a külső szempontjából sem. Na meg arra, hogy a vörös szőnyeges események alkalmából illik hajat mosni. És akkor a divatjamúlt, a sztárt még tovább öregítő szakáll felett inkább elnézően szemet hunyunk.

Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP

Matthew Perry

A Jóbarátok 46 éves sztárjának függőségeiről sokat lehetett hallani. Az idő vasfoga mellett így bizony alkoholizmusa és a Vicodinnal való kalandjai sem tettek túl jót neki. Perry azóta ugyan leszokott, és próbál másokon segíteni, de a bulizós évek nem múltak el nyomtalanul – az egykori Chandler így mára elkezdett kísértetiesen hasonlítani a híres kövér dokumentumfilmes rendezőre, Michael Moore-ra.

Forrás: Jason Kempin / Getty Images North America / AFP

Sarah Jessica Parker

A Szex és New York sztárja sosem volt egy szépség (egy kegyetlen honlap szerint egyenesen úgy néz ki, mint egy ló), de az évek múltával egyre rosszabb lett a helyzet. Ahogy telt az idő, az 51 éves színésznő álla egyre hegyesebb, arca egyre csontosabb lett, és kezén, illetve nyakán is visszafordíthatatlan nyomot hagytak a gonoszul múló évek. Sarah Jessica Parker szerencséjére a haja még mindig kiváló állapotban van, ami azért jócskán feldobja nem túl előnyös külsejét.

Forrás: Slaven Vlasic / Getty Images North America / AFP