Itt az első kép a Sherlock negyedik évadjából

Sherlock
Vágólapra másolva!
Csütörtökön még annak örülhettünk, hogy a Sherlock-ot hat kategóriában jelölték Emmy-díjra, nem sokkal később pedig megérkezett az első hivatalos fotó a negyedik évadból, amit valamikor 2017 elején tűz műsorára a BBC.
Vágólapra másolva!

A Sir Arthur Conan Doyle detektívtörténeteit modern köntösbe öltöztető Sherlock-kal utoljára idén januárban találkozhattak a rajongók, egy speciális, egyrészes különkiadás erejéig, ami a korábbi három évadtól eltérően jórészt a viktoriánus Angliában játszódott.

Legutóbb viktoriánus környezetben találkozhattunk a kedvenceinkkel Forrás: BBC

A The Abominable Bride csütörtök este begyűjtött hat Emmy-jelölést (többek között a legjobb tévéfilm és a legjobb színész tévéfilmben vagy minisorozatban kategóriában), majd pár órával később megérkezett az első hivatalos kép a 2017 elején érkező, háromrészes negyedik évadból.

Vajon Dr. Watson mit szól Sherlcok új haverjához? Forrás: BBC / Facebook

A fotón a Benedict Cumberbatch alakította Sherlock látható, ahogy épp komoly nyomozást folytat egy méretes eb társaságában, bár az sem elképzelhetetlen, hogy a Kódjátszmá-ért Oscar-díjra jelölt sztár épp színészi instrukciókkal látja el négylábú kollégáját.

Az új évad forgatása ugyan már véget ért, de egyelőre nem sok információ szivárgott ki a negyedik szezonról. A főszereplők (Cumberbatch és Martin Freeman) mellett visszatér Mark Gattis (Mycroft Holmes), Louise Brealey (Molly Hooper) és Amanda Abbington (Mary Morstan), továbbá találkozhatunk majd egészen új arcokkal is, akiket Toby Jones, James Holmes és Sacha Dhawan alakítanak.

Hivatalos premierdátum még nincs, de több mint valószínű, hogy az új évad első része (akárcsak a korábbi szezonok esetében) 2017. január 1-jén kerül majd adásba, és azt is tudjuk, hogy nem ez lesz Sherlock és Watson utolsó kalandja, hiszen a széria egyik atyja, Steven Moffat már korábban bejelentette, hogy ötödik évad is készül a különc nyomozó eseteiből.