Jessica Simpson vadítóbb, mint valaha

Jessica Simpson
Vágólapra másolva!
A 35 éves Jessica Simpson vadítóbban néz ki, mint valaha. Ő saját bevallása szerint mégis „őstörténeti” korúnak érzi magát. Vajon mi lehet rá az oka?
Vágólapra másolva!

Miután Nick Lachey énekessel kötött házassága 2006-ban négy év után véget ért, az énekes-színésznő-tévés személyiség-üzletasszony Jessica Simpson 2010-ben az amerikaifoci-sztárral, Eric Johnsonnal kezdett randizni.

Három évvel eljegyzésük után, 2014 nyarán a pár tagjai össze is házasodtak – addigra már megszülettek gyermekeik: a jelenleg 4 éves kislány, Maxwell és egy Ace nevű kisfiú, aki június 30-án töltötte be harmadik életévét.

Happy Birthday dinosaur! You complete me #3 #aceknute

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által közzétett fénykép,

Sok más gyerekhez hasonlóan Ace is odáig van a dinoszauruszokért, így Simpson dinó tematikájú szülinapot szervezett neki – a nagy eseményről ki is került néhány fotó a sztár Instagram-oldalára.

„Boldog szülinapot, dinoszaurusz! Kiegészítesz engem" – írta az egykori Daisy Duke az egész ünneplő családot ábrázoló fotó mellé. Egy másik, csak a két gyermeket mutató kép mellett pedig az olvasható, hogy „Ace hároméves lett, én pedig őstörténeti korúnak érzem magam".

Ace turns 3 and I feel prehistoric! #dinoparty #aceknute

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által közzétett fénykép,

A sztár persze nyilvánvalóan csak viccel, hiszen annak ellenére, hogy így repül az idő, és már ekkorák a gyermekei, július 10-én még csak a 36-ot tölti be. Másrészt pompásan tartja magát, amit szintén az Instagram-oldalára feltett képek igazolnak. A bájos családi fotók mellett ugyanis Simpson szexi fürdőruhás fényképeiért is érdemes feltúrni a híresség képmegosztóját.