Guy Ritchie tévézni kezd

Guy Ritchie,Az U.N.C.L.E. embere
Ritchie legutóbbi filmje, Az U.N.C.L.E. embere premierjén
Vágólapra másolva!
Együttműködési megállapodást írt alá az Endemol Shine Studios nevű, tévéműsorokat gyártó társaság A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff és a Sherlock Holmes rendezőjével, Guy Ritchie-vel és produkciós partnerével, Lionel Wigrammel.
Vágólapra másolva!

A több évre vonatkozó megegyezés értelmében a Ritchie-Wigram Productions sorozatokat fog fejleszteni a stúdió számára, amely az Endemol Shine nevű gigacég észak-amerikai divíziójához tartozik.

Ritchie legutóbbi filmje, Az U.N.C.L.E. embere premierjén Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

Az Endemol Shine Group nevéhez olyan szériák kötődnek, mint például a Zsírégetők című fogyókúrás vetélkedő vagy a Gordon Ramsay-féle Amerikai mesterszakács című reality. Ritchie-ék azonban természetesen fikciós produkciókat gyártanak majd, méghozzá az egész cégcsoportnak, hiszen az Endemol Shine Studioson kívül a nemzetközi piacon is számítanak rájuk.

Zsírégetők Forrás: Kobal / The Picture Desk

és már meg is határoztunk néhány közös projektet, amivel hamarosan kiterjesztik tevékenységüket a tévézés irányába, ugyanazzal az ötletességgel és lazasággal, amit már megszokhattunk tőlük" – mondta Sharon Hall, az Endemol Shine Studios elnöke, további részleteket azonban nem árult el.

Charlie Corwin (az Endemol Shine North America társ-vezérigazgatója és társelnöke – a szerk.), Sharon Hall és csapatuk pedig nagyszerű partnerek lesznek ebben. Már alig várjuk a közös munkát" – közölte Ritchie és Wigram.

Guy Ritchie 2005-ös filmje, a Revolver Forrás: EUROPACORP / Archives du 7eme Art / Photo12

Azt tehát egyelőre nem tudni pontosan, mivel örvendezteti meg a jövőben a tévénézőket Guy Ritchie, de annyi biztos, hogy következő mozifilmje, a King Arthur: Legend of the Sword jövő márciusban érkezik, Charlie Hunnammel, Djimon Hounsouval, Jude Law-val, Eric Banával és David Beckhammel a főbb szerepekben.