Ezt a szép női hasat bármeddig nézegetnénk

Julianne Hough
Vágólapra másolva!
Julianne Hough énekes-színésznő, a Mindörökké rock, a Nagyfater elszabadul és a Grease új, tévéfilmes verziójának, a Grease Live!-nak a sztárja szerepeiben eddig nemigen vetkőzött. Szerencsére Instagram-oldalán annál gyakrabban.
Vágólapra másolva!

A 27 éves Hough-t korábban olyan filmekben láthattuk, mint a Díva, a Footloose-remake, a Tom Cruise-zal együtt forgatott Mindörökké rock vagy a Menedék című Nicholas Sparks-adaptáció.

A színésznő a közelmúltban a Nagyfater elszabadul című vígjáték egyik fontos mellékszerepében tűnt fel, illetve a Grease – Pomádé című filmmusical-klasszikus újraforgatott, tévéfilmes verziója, a Grease Live! Sandyjeként hívta fel magára a figyelmet.

Mint láthatjuk, a sztárnak sok zenés-táncos szerepe volt, ezenkívül énekhangjával is sokszor elvarázsolt minket, ám vetkőzni eddig ritkán láthattuk – a Footloose-ban ugyan elég lenge ruhákban járt, de a Nagyfater elszabadul-ban például egy kifejezetten konzervatív nőt formált meg.

Julianne Hough szerencsére a magánéletben nem annyira konzervatív: Instagram-oldalán például számos olyan fotót találunk, amely edzésről jövet-menet készült róla, így alkalmunk nyílik megcsodálni pompás hasát. A jelek szerint a színésznő gyakran látogatja az edzőtermet, hiszen olyan gyönyörű kidolgozott hasizmai vannak, hogy legszívesebben egész nap azt nézegetnénk. További csodás képeket itt találunk a művésznőről.