Kiborult a sorozatsztár, hordágyon vitték le a repülőről

VERTICAL
US actress Selma Blair poses during the photocall of "Dark Horse" at the 68th Venice Film Festival on September 5, 2011 2011at Venice Lido. "Dark Horse" is competing for the Golden Lion in the Venezia 68 category. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Vágólapra másolva!
Selma Blair, az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy és a Nyugi, Charlie! sztárja a mexikói Cancunból utazott vissza Kaliforniába, és annyira kiborult a repülőn, hogy földet érve hordágyon vitték le a gépről és azonnal egy Los Angeles-i kórházba szállították.
Vágólapra másolva!

A színésznő négyéves kisfiával, Arthurral és az exével, Jason Bleickkel töltötte a hétvégét a mexikói Cancunban, és a hazafelé tartó repülőn lett annyira rosszul, hogy a leszállást követően már mentősök várták a Los Angelesi Nemzetközi Reptéren, és azonnal egy helyi kórházba szállították.

Selma Blair annyira kiborult, hogy a reptérről egyenesen egy kórházba szállították Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

A TMZ-nek nyilatkozó szemtanúk szerint a 43 éves Blair az első osztályon utazott, majd némi bor elfogyasztását követően sírásban tört ki, és egy ismeretlen férfiról kezdett beszélni, akitől állítása szerint nagyon fél.

Két, szintén a repülőn utazó ápolónő elláta Blairt, a kézipoggyászát megvizsgálva pedig tablettákat találtak nála. A gép kapitánya ezután jelezte a reptérnek, hogy az egyik utas alkoholt és gyógyszert fogyasztott a fedélzeten.

Az esetről szintén beszámoló People magazin megpróbálta utolérni Selma Blair ügynökét, hogy kommentálja az esetet, de nem kaptak választ a megkeresésükre.