Az szép lesz, amikor Böde Dani összefut a pályán Ronaldóval

Gera Zoltán és Böde Dániel, foci
Budapest, 2016. május 20. Gera Zoltán (b) és Böde Dániel a Magyarország - Elefántcsontpart barátságos labdarúgó-mérkőzés végén a fővárosi Groupama Arénában 2016. május 20-án. A találkozó gól nélküli döntetlennel zárult. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Till Attila nemrég forgatott Király Gáborral, így még fokozottabb hangulatban várja a magyarok első meccsét. Szabó Ádám csak a válogatottnak szurkol, még egy dalt is írt nekik, hogy lelkesítse őket és a hazai szurkolókat. Adányi Alex is lelkes sportrajongó, óriási kivetítőkön követi majd a fontosabb mérkőzéseket. Cikksorozatunkban tévés műsorvezetőket, hazai sztárokat kérdezünk a fociról.
Vágólapra másolva!

Felfokozott izgalom

Tillát nagyon érdekli az Európa-bajnokság, a német–ukrán meccset is látta, és alig várja, hogy a magyarok is pályára lépjenek. "Ahol ér a meccs, ott nézem, de inkább otthon szoktam, nem járok el nagyobb helyekre. Nemrég készítettem portrét Király Gábor kapusról a Propagandá-ba, nagyon érdekes volt számomra.

- mesélte.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Nagyon nagy dolog lenne, ha megvernénk Ausztriát, Izlandot és Portugáliát, de sok verzió van, a döntetlenek is jók tudnak lenni. Váratlan dolgok is lehetnek, bármilyen jók a portugálok, lehetnek szép pillanataink a pályán" - mondta.

Szurkolói dalt írt a magyar csapatnak

Szabó Ádám X-faktoros énekes a magyar csapatnak szurkol, még egy dalt is írt a válogatottnak, ami a magyarok első meccsének napján, kedden kerül fel közösségi oldalára. "Nem kérdés, hogy melyik csapatnak szurkolok, természetesen a magyaroknak. Már attól boldog vagyok, hogy megértük, hogy saját focistáinkat láthatjuk a bajnokságon, innentől kezdve minden lehetőség adott.

Az is lehet, hogy más országok kedvencei is a magyarok lesznek, mert olyan szép játékot mutatunk. Ha a srácok kőkeményen edzettek, akkor úgy látom, bármit elérhetnek, nagyon jó lenne továbbjutni a csoportkörből" - mesélte az Origónak.

Fotó: Mudra László - Origo

Sok fellépése van, így nem tud minden este a tévé előtt ülni, a legizgalmasabb gólösszefoglalókat azonban mindig megnézi. "A magyar–portugált szeretném megnézni nagy kivetítőn a barátaimmal iszogatva, mert

Kíváncsi leszek, hogy fogunk szerepelni, nagyon bizakodó vagyok."

Nagy társaság, meccs a haverokkal

Adányi Alex, a Jóban Rosszban színésze is nagy sportrajongó, örül annak, hogy a magyar válogatott kijutott az Európa-bajnokságra. "Természetesen ezúttal a magyar csapatnak szurkolok, szeretném, ha izgalmas meccseket látnánk tőlük.

Leginkább sok szurkolóval együtt szeretem követni az eseményeket, minden bizonnyal idén is olyan kivetítőket keresünk a haverokkal, ahol nagy társaság jön össze" - mesélte.

Forrás: TV2

"Korábbi évekből is vannak szép élmények, remélem most is lesznek hasonló pillanatok, annak viszont nem örülnék, ha rosszakat is hozna a bajnokság. Mikor a portugálok kiejtették az angolokat, azt nagyon sajnáltam"- tette hozzá.

Az Eb-vel kapcsolatban a legfrissebb cikkeket itt találja, azt pedig itt nézheti meg, hogy kinek szurkol Istenes Bence, Puskás Peti és Szabó Zsófi.

A cikk megjelenését a Magyar Telekom támogatta.