Imádnivalóak Neil Patrick Harris ikrei

Harlem EatUp! Festival 2015, Neil Patrick Harris, David Burtka
Vágólapra másolva!
Az Így jártam anyátokkal sztárja születésüktől kezdve rengeteg fotót oszt meg gyermekeiről, az ötéves Harperről és Gideonról. Szerencsére mostanában sem lassított: nézze meg a legfrissebb cukiságokat!
Vágólapra másolva!

Neil Patrick Harris és szintén színész párja, az Így jártam anyátokkalban is szerepelt David Burtka 2004 óta vannak együtt, 2006-ban jegyezték el egymást, de ennek tényét csak 2011 júniusában hozták nyilvánosságra, mivel megfogadták, hogy egészen addig titokban tartják a kapcsolatot, amíg nem válik legálissá az azonos neműek közötti házasság.

Harris és Burtka ezután 2014 szeptemberében kötöttek házasságot, egy titkos ceremónia keretében. De már ezelőtt, 2010 októberében megszülettek ikergyermekeik, Gideon és Harper, méghozzá egy béranya segítségével.

A pár akkor úgy nyilatkozott, hogy a beültetés előtt két petesejtet is megtermékenyítettek mesterségesen, az egyiket Harris, a másikat Burtka spermájával, és mindkettőt beültették a béranya méhébe, így az egyik gyermek biológiai apja Harris, a másiké pedig Burtka – azt viszont nem tudják, melyik gyerek kié.

Fun afternoon lunch with Gideon. How amazing is @eatalyusa ?!? Spectacular and delicious! #tunacrudo #razorclams #yum

Neil Patrick Harris (@nph) által közzétett fénykép,

A kis Gideonról és Harperről a két színész születésük óta töménytelen mennyiségű és hihetetlenül bűbájos fotót oszt meg a közösségi médiás felületeken. A dömping szerencsére az elmúlt napokban és hetekben is folytatódott, így láthattunk fényképet a kicsik évzárójáról és arról, milyen menő helyekre viszik őket híres szüleik. Harrisék ugyanis elég haladó módon nevelik gyermekeiket, akiket már zsenge koruktól kezdve különféle menő gasztrofesztiválokra és színielőadásokra járatnak.

This is what happens when I make a chocolate peanut butter pie.

David Burtka (@dbelicious) által közzétett fénykép,

A legújabb merítésben is találunk több, valamely kajafesztiválon vagy trendi étteremben készült fotót. Egy másik bájos felvételen pedig – amit nem Barney Stinson megformálója, hanem Burtka osztott meg – annak állítottak emléket, hogy a jószívű kicsik limonádé- és sütiárusítással akkora összeget kerestek, amit már érdemes volt felajánlani az elhagyott és bántalmazott állatok javára.