Lement a Virtuózok harmadik középdöntője

Virtuózok
Vágólapra másolva!
Továbbment Váradi László, Jakab Roland Attila és Váradi Gyula.
Vágólapra másolva!

A Virtuózok utolsó középdöntőjében három operaénekes is bizonyíthatott a zsűrinek: Mészáros Levente, Nagy Zsófia és a műsorba idén újra jelentkező Sárközi Xénia. Boateng Kármen Stephany és Váradi László zongorajátékát is hallhatta a néző, Tóth Máté klarinéton játszott. Visszatérő versenyző is volt, Váradi Gyula személyében. Bánkövi Bence csellójátéka után Jakab Roland Attila zárta a sort hegedűvel.

Virtuózok Forrás: MTVA

A harmadik középdöntő vendégművésze Szakcsi Lakatos Béla volt, aki az este fénypontjaként a kilenc tehetséggel zenélt. A művész dicsérte az ifjú virtuózokat és megígérte, hogy közösen írnak egy darabot, amit elő is adnak majd.

Ezt követően a harmadik középdöntő eredményhirdetése következett, továbbment Váradi László, Jakab Roland Attila és Váradi Gyula. Így ők hárman alkotják a nagyok mezőnyének döntőseit, akik május 27-én a Virtuózok korcsoport döntőjében az élő fináléba jutásért küzdenek majd. A fináléban a közönség döntése alapján pedig kiderül, hogy ki lesz a Virtuózok tehetségkutató műsor idei abszolút győztese, aki megnyeri a 12 millió forintos fődíjat.