Havas Henrik rosszul van Sebestyén Balázstól

Havas Henrik
Vágólapra másolva!
A Morning Show-ban elhangzott egy történet, amely szerinte nem igaz.
Vágólapra másolva!

„Az ilyen típusú műsoroktól és Sebestyén Balázstól pontosan ez az elvárható szint. Jogilag ezt úgy mondják, hogy a tőle elvárt magatartást tanúsítja. Lefordítva: az állatorvostól elvárható, hogy ne dögöljön meg a ló, tőlem, hogy tudjam a különbséget tulajdon és birtok között, Sebestyén Balázstól pedig az az elvárható, hogy gusztustalan legyen" – mondta Havas Henrik a Bors megkeresésére. „Személy szerint engem

Ha a garázsban esetleg valamelyik családtagom átállítja a rádiót, és meghallom Balázs nyerítését, ön- és közveszélyessé válok. Utálom, ahogy nyerít" – tette hozzá.

Az előzmény az volt, hogy a Morning Show-ba egy hallgató betelefonált, és elmesélt egy sztorit arról, hogy Havas egy zanzibári nyaraláson kissé sok szeszes italt fogyasztott. Havas szerint ha Bajor Imrével ment, akkor jelentős mennyiségű alkoholt ittak, de azon az úton feleségével volt, aki kontrollálja őt a fogyasztásban.

Havas Henrik Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A Morning Show közben továbbra is a leghallgatottabb reggeli műsor, Sebestyén Balázs pedig az Origónak elmondta, hogy tudja, hogy megosztóak – vele készült interjúnkat itt olvashatja. Havas Henrikkel régebben készült interjúnkat itt leli.

Szavazzon!

Ön kitől van rosszul?