Három új sorozattal támad a megújuló AXN

The Player Wesley Snipes
The Player, Season 1, Pilot Pictured: (l-r) Wesley Snipes as Johnson, Charity Wakefield as Cassandra King
Vágólapra másolva!
Márciusban megújuló arculattal és három új sorozattal várja a nézőket az AXN, miközben a régi kedvencek is folytatódnak.
Vágólapra másolva!

Március 17-től új arculattal jelentkezik az AXN csatornacsalád, azt ígéri, hogy az új külső dinamikusabb és fiatalosabb lesz, miközben a váltást "intenzitás, érzelmek, izgalom és intrika" jellemzik.

Ennek jegyében országos sorozatpremierként érkezik március 15-én a Mindörökké (Forever) című sorozat, amely egy halhatatlan halottkém mindennapjait mutatja be, azt, hogy a haláleseteken keresztül miként próbál magyarázatot találni a saját halhatatlanságára.

Jön a Mindörökké Forrás: AXN

Március 23-tól Wesley Snipes első sorozatát, a The Player-t is láthatják a nézők, ez a magyar fordításban A játékos – Fogadás életre-halálra címet kapta. 30-án jön a Mad Dogs – Kutyaütők is, amelyben öt gyerekkori barát nyaralása vesz véres fordulatot.

Wesley Snipes és Charity Wakefield a The Playerben Forrás: AXN

A sorozatpremierek mellett folytatódnak a régi kedvencek is, új részekkel jelentkezik a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, a Felejthetetlen és a Rex felügyelő – Elit alakulat.