Melanie Griffith egy szektavezérnek segít

Melanie Griffith, Pre-Grammy Gala
Vágólapra másolva!
Melanie Griffith visszatér a képernyőre, a The Path című sorozatban kapott szerepet.
Vágólapra másolva!

A Dolgozó lány-ért annak idején Oscarra is jelölt Melanie Griffith is megjelenik a The Path második évadjában, egy új visszatérő karakter, Noa (Britne Oldford) édesanyját fogja játszani.

Nem mellesleg a zeneipar nagyágyúja lesz, akinek támogatására a központi karakter, a Hugh Dancy által játszott szektavezér is pályázik – a The Path ugyanis egy fiktív vallásról és követőiről szól.

Melanie Griffith visszatér a képernyőre Forrás: AFP/Robyn Beck

Griffith-t tévés produkciók közül legutóbb a Hawaii Five-0 néhány részében láthattuk, de korábban is megjelent már egy-két epizódban olyan szériákban, mint a Kés/Alatt, a Nevelésből elégséges vagy épp a Vérmes négyes, amelyben önmagát alakította.

Komolyabb szerepet csak a Twins című sorozatban vállalt – a központi családban ő játszotta az édesanyát –, ezt azonban egy évad, tizennyolc epizód után elkaszálták.

Szőke cicából plasztikmama lett Melanie Griffithhttp://www.life.hu/trend/20160808-59-eves-lett-melanie-griffith-szineszno.htmlPalvin Barbi mindenkit ver, Melanie Griffith iszonyatosan ijesztő – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160930-heti-stilusmustra-szerepel-benne-palvin-barbi-melanie-griffith-kaley-cuoco.htmlMegható! Szerelmes üzenettel lepte meg volt férjét Melanie Griffithhttp://www.life.hu/intim/20160811-melanie-griffith-meg-mindig-szereti-a-volt-ferjet-antonio-banderas-uzenetet-kapott.html