Megtalálhatták az eltűnt tévésztár elásott holttestét

Lisa Marie Neagle
Vágólapra másolva!
A rendőrség valószínűleg a hétvégén eltűnt Lisa Marie Neagle holttestét találta meg egy kertben elásva, a gyilkosság indítékát egyelőre nem tudják.
Vágólapra másolva!

A rendőrségnek erős a gyanúja, hogy a hétvégén eltűnt Lisa Marie Neagle holttestét találta meg egy kertben a Los Angeles-i reptérhez közel, ahová a nő letartóztatott ismerőse, Jackie Jerome Rogers vezette el őket.

Rogerst az után fogták el, hogy kihallgatták Neagle eltűnésével kapcsolatban, ő pedig azt vallotta, hogy egyedül távozott a kaliforniai Torrance-ben lévő sörözőből, ahol a nő is ott volt – miközben a helyszínen készült felvételek azt tanúsították, hogy együtt indultak el autóval.

Lisa Marie Neagle, ezzel a fotóval kerestette a család Forrás: Lisa Marie Neagle/Family

Neagle egy születésnapi bulin vett részt szombaton, a férje már hajnali kettő körül írt rá, hogy merre jár – mire a nő visszahívta, hogy még szerez valami ennivalót, aztán hazamegy. A férje soha többé nem látta, annyit mondott csak a rendőröknek, hogy a felesége a híváskor "nagyon, nagyon részegnek tűnt".

A nő meggyilkolásával gyanúsított Rogers egyébként Neagle tanítványa volt egy egészségügyi iskolában, ahol Neagle nővérként szerzett ismereteit adta át.

A tévénézők a Bridalplasty című realityből ismerhették őt, ebben egy csapat nővel versengett egy álomesküvőért és egy azzal egybekötött plasztikai műtétért, de kiesett körülbelül a műsor felénél.