Kiderült, mennyit keresnek a Trónok harca szereplői

Trónok harca
Vágólapra másolva!
A Cerseit alakító Lena Headey volt férje fecsegett a sajtónak, ha hihetünk neki, akkor a következő évadtól kezdve eszméletlenül sokat fognak keresni a Trónok harca vezető színészei.
Vágólapra másolva!

Lena Headey és volt férje, Peter Loughran épp közös gyerekük felügyeleti jogán pereskednek, a férfi azonban a színésznőre terhelné 40 ezer dolláros ügyvédi díját is, mondván, ő nem tud ennyit kifizetni, az asszony viszont lazán.

Loughran állítása szerint Headey elképesztő összeget,

1,1 millió dollárt fog kapni epizódonként

a már megrendelt hetedik és a várható nyolcadik évadra, Kit Haringtonnal (Havas Jon), Emilia Clarke-kal (Daenerys) és Peter Dinklage-dzsel (Tyrion) együtt. Ez az aktuális középárfolyamon számolva 328 millió 625 ezer forint, elképzelhető azonban, hogy a volt férj túlzott kicsit, mi több ok miatt sokalljuk ezt az összeget.

Lena Headey mint Cersei Forrás: HBO

Egyrészt ez magasabb lenne, mint az Agymenők triójának epizódonkénti egymilliós sztárgázsija, márpedig a vígjátéksorozatok szereplői hagyományosan mindig többet kerestek, mint a drámai színészek, az egymilliós gázsit is a Jóbarátok színészei harcolták ki először.

Másrészt az Agymenők idén az Egyesült Államok legnézettebb tévésorozata volt, a Trónok harca viszont be sem fért az első tízbe – hiába van rengeteg rajongója, a legtöbben illegálisan töltik le, abból pedig az HBO-nak nem megy pénz.

Arról nem is beszélve, hogy a béremelésről már az iparágat jól ismerő Deadline is írt, ők azonban 500 ezer dolláros gázsiról tudnak, szerintünk is inkább ez lehet a reális.