Horváth Éva: Nem szeretnék hazug, bántó cikkek miatt idegeskedni

Horváth Éva (Csúnya véget ért Horváth Éva merészsége)
Vágólapra másolva!
Horváth Éva modell, műsorvezető a napokban jelentette be terhességét, a várandósság ideje alatt folyamatosan blogolni fog, bejegyzéseiben beszámol majd a babavárás időszakáról, érzelmeiről és mindarról, amit ezekben a hónapokban megél. Szeretne kisbabájára koncentrálni, a bulvárban sorra megjelenő hamis hírekkel, alaptalan cikkekkel pedig nem foglalkozik - ezekről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

A terhességet egy fényképpel tudatta a követőkkel, meglepetésére megváltozott a kommentelők nemének aránya: míg korábban inkább férfiak írtak a képei alá, ezúttal nagy számban megjelentek a nők, akik már most tanácsokkal, tippekkel látják el.

"Rengeteg üzenetet kapok, nagyon pozitív visszajelzésekkel találkoztam. Az oldalalom nem gyűlölködő emberek vannak, hanem kedvesek, aranyosak, akik velem együtt örülnek. Szeretném, ha hiteles tájékoztatást kapnának, ezért is zavarnak a hazug cikkek."

Forrás: Horváth Éva / Facebook

"Soha nem mentem bele, ha hazug, bántó cikkek jelentek meg rólam, de most nem akarom hagyni, hogy ezek a napjaim részévé váljanak.

és azon aggódni, hogy ha kiteszek valamit az oldalamra vagy a blogra, abból milyen cikk születik, mit lát a családom és a párom. Szeretném, ha legalább ezt az időszakot tiszteletben tartaná a bulvár" -mondta.

Blogot ír a várandósság alatt

Évekkel ezelőtt létrehozott blogját három témára osztotta, eddig a szépségápolás és az utazás témakörökben születtek bejegyzések, az élet nevű részlegbe eddig nem igazán került poszt. Mint az Origónak elmondta, nem is igazán tudta, hogy ezt mivel tölti meg, de ennél jobb helyet nem is találhatott volna a terhességről, babavárásnál szóló írásainak.

"Online sokkal gyorsabban terjednek a hírek, sokkal több a visszajelzés is a bejegyzések, cikkek alatt, az emberek a számítógép előtt ülve böngésznek, ott tájékozódnak. Sajnos nagyon sok téves információ is kering, én is

Szeretném leírni azokat, amiket megélek, így hiteles forrást kapnak azok, akiket érdekel a téma. A saját tapasztalataimat gyűjtöm itt össze."

Forrás: Horváth Éva / Facebook

„Elég későn jelentettem be a terhességem,

Nem feltétlenül arról akarok mesélni, hogy hány kilót gyarapodtam és mekkorát nőtt a hasam, hisz ez mindenkinél egyéni, inkább az elém gördülő akadályokról és a megélt boldogságról írnék" – mesélte.