Visszaéltek a szívesen pucérkodó sztár pikáns fotóival

Emily Ratajkowski
Vágólapra másolva!
Emily Ratajkowski: Collector's Edition címmel jelenik meg hamarosan az a fotóalbum, amelyben több mint száz fénykép látható majd a modellből lett gyönyörű színésznőről, aki azonban állítja: nem adott engedélyt Jonathan Leder fotóművésznek a képek felhasználására.
Vágólapra másolva!

Ratajkowski elmondta, hogy a szóban forgó pikáns Polaroid-fényképek egy 2012-es fotózás során készültek róla, de nem egy tervezett könyvbe, csupán egy magazinba szánt művészi felvételek voltak.

A sztár most Twitter-oldalán emelte fel a szavát az őt ért jogsértés ellen. „Eddig nem voltam hajlandó megszólalni Jonathan Leder rólam készült fotóinak ügyében, hogy ne biztosítsak további nyilvánosságot a számára, de

A százvalahány kép közül ötöt már felhasználtak arra, amire eredetileg is szánták őket: egy 2012-es magazin művészi sorozataként. Ezek a további, engedélyem nélkül felhasznált fotók pontosan az ellenkezőjét valósítják meg annak, amit képviselek.

Csak hogy tisztázzuk: nem írtam alá a megjelenésre vonatkozó szerződést, és pénzt sem kaptam ezért. A jogi háttere ennek az egésznek nem nyilvános, és örülnék neki, ha senki sem hozna elhamarkodott következtetést, hanem a tényekre támaszkodva alkotna véleményt az ügyben.

– írja a színésznő, aki úgy érzi, ezzel a cselekménnyel fegyverként használják ellene a saját szexualitását.