Munka nélkül maradt a Buffy színésznője

Sarah Michelle Gellar
Vágólapra másolva!
Egyelőre mégsem lesz sorozat a Kegyetlen játékok-ból, az eredetiben is látott Sarah Michelle Gellar is nézhet más munka után.
Vágólapra másolva!

Az NBC-re készült a Kegyetlen játékok sorozatváltozatának a pilotja, a csatorna azonban más szereplőgárdával szerette volna látni a történetet – a készítők viszont nem voltak hajlandók változtatni, így abban a formában már biztosan nem lesz semmi az egészből.

A Deadline úgy tudja, hogy az NBC átpasszolta a Sonynak a pilotot, ezzel azonban az alkotók és a színészek nincsenek sokkal előrébb, hiszen a Sony is másképp képzelné az 1999-es film új változatát.

Sarah Michelle Gellar az eredeti Kegyetlen játékokban Forrás: Columbia Pictures

Az eredeti koncepció szerint a sorozat cselekménye tizenöt évvel a filmé után játszódott volna, így az 1999-es főszereplő, Sarah Michelle Gellar is megismételhette volna egykori szerepét. A történet középpontjában az ő figurája, Kathryn, illetve unokaöccse állt, aki egy régi naplóból értesül szülei és nagynénje mocskos dolgairól.

Az eredeti film a Veszedelmes viszonyok modern verziójaként készült, Gellar mellett Reese Witherspoon és Ryan Phillippe játszották a főbb szerepeket.