Döntőjéhez ért Az év háziasszonya a TV2-n

Andor Éva
Interjú Andor Évával a TV2 műsorvezetőjével
Vágólapra másolva!
Dancs Annamária, a Budapesti Operettszínház énekese, színésze, és Andor Éva, a TV2 műsorvezetője jutott a fináléba, amely vasárnap 10.15-kor lesz képernyőn.
Vágólapra másolva!

Döntő adásához ért Az év háziasszonya második évadja a TV2-n: ez a széria 2016 novemberének elején indult. A leírás szerint „ismert és népszerű hölgyek versenyeznek egymással, hogy bizonyítsák rátermettségüket a különböző házimunkák területén. Minden adásban ketten versenyeznek az idővel és egymással a feladatok során, hogy elnyerjék Az Év Háziasszonya címet, így ők legyenek a sütés-főzés, a vásárlás, a takarítás vagy akár a barkácsolás mesterei."

Andor Éva Fotó: Hirling Bálint - Origo

Az első évadot Kovács Lázár vezette. A verseny kieséses rendszerű, az első négy adás továbbjutója két elődöntőben, majd a két elődöntőt megnyerő szereplő a döntőben küzd a végső győzelemért. Kovács Lázár nem csak műsorvezető volt, ő zsűrizte a feladatokat, a gasztronómiai fordulóban ő döntött, hogy kinek a főztje sikerült jobban.

Az első évadban olyan ismert nők szerepeltek, mint Keleti Andrea, Molnár Andrea, Polyák Lilla, Fésűs Nelly, Madár Veronika, Cseke Katinka, Kulcsár Edina és Lipcsei Betta.

Dancs Annamari Forrás: tv2

Ebben az évadban olyan szereplői voltak a vetélkedőnek, mint például Singh Viki, Veres Mónika „Nika" énekesnők, Kárpáti Rebeka, Legerszki Krisztina, a Jóban Rosszban szereplői. A főzős-bevásárlós-takarítós realityt Keleti Andrea vezette, a versengés során Andor Éva, a TV2 Tények című hírműsorának műsorvezetője és Dancs Annamária, a Budapesti Operettszínház énekesnője jutottak a fináléba.

Itt az előzetes: