Goldie Hawn 71 lett, és remekül néz ki

goldie
Vágólapra másolva!
Hihetetlen, de Goldie Hawn színésznő, A kaktusz virága, a Sugarlandi hajtóvadászat, az Óvakodj a törpétől!, a Benjamin közlegény, A vasmacska kölykei, a Jól áll neki a halál és az Örök lányok sztárja november 21-én betöltötte hetvenegyedik életévét. Szerencsére a szülinapi ünnepségről több fotó is felkerült az Instagramra, így mi is megnézhetjük, milyen bomba formában van még mindig a sztár.
Vágólapra másolva!

A Hawn–Russell családban már előre ittak a medve bőrére, és az egész elmúlt hétvége az ünneplés jegyében telt a szülinapos színésznő számára.

A szülinapi hétvége egy kis jógával kezdődött: Goldie Hawn lánya, Kate Hudson régóta nagy jógás, és ezúttal a mamát is rábeszélte a gyakorlásra, aki nem volt rest egy kis születésnapi jógára a jógaszőnyegre telepedni. A képaláírás szerint a lányok kundalini jógát nyomtak, némi jótékony hatású meditációval.

Mama and her boys

Kate Hudson (@katehudson) által közzétett fénykép,

Az ünnepség este egy Los Angeles-i étteremben folytatódott, ahol már a fiúk, azaz Hawn szerelme, Kurt Russell és közös, illetve közösen nevelt fiaik, Wyatt Russell (a képen jobbra), Boston Russell (balra) és Oliver Hudson (hátul, Kurt Russell takarásában) is ott voltak.

Szerencsére a bulizó lányokról is került fel fotó, ahogy arról a különleges ajándékról is, amit Kurt Russell csinált a feleségének: új otthonukban ugyanis maga rakta fel a kandalló díszítőköveit, amelyek közé egy nagyobb és négy kisebb, szív alakú követ is elhelyezett – előbbi Goldie Hawnt, utóbbi pedig a négy gyereket jelképezi.