Nem az egyéniség, hanem a hangtisztaság döntött az X-Faktorban

Vágólapra másolva!
Tóth Gabi és Puskás Peti még két versenyzővel volt versenyben, a másik két mentornak több izgulnivalója volt. Kiesett Vince Aliz Liza, aki ugyan hamisan énekelt párszor, de legalább karakter volt.
Vágólapra másolva!

November 26-án egy kissé lefékezett a korábbi évadoknál nagyobb sebességfokozatba kapcsolt X-Faktor, mert – az előző élő adásokkal szemben – ezen az estén nem két versenyző, hanem csak egy produkció esett ki. Mindenki fellépett magában és duettben-párban, a szavazás fél 11 körül zárult.

Fejes Szandra és Vince Aliz Liza kényszerült párbajozni, nyilvánvaló volt, hogy előbbi tisztábban énekel, utóbbi meg itt-ott hamis, de mégis egyénibb hangszínnel bír, és inkább karakter, mint előbbi. „Szandi, megmutattál mindent, Lizának kell hazamennie” – mondta Puskás, hosszú tépelődés után, de annyit vívódott, szenvedett, sóhajtozott és makogott, mintha a világ sorsáról kellett volna döntenie.

ByeAlex másképp látta a helyzetet: „Nem egy focipályán vannak, mást képviselnek. Mindketten bejöttetek, előadtatok egy produkciót, remek volt. Szandi, te nem tudnál már hová fejlődni, Liza viszont igen. Ő kijött, és egy koncertet adott, saját dalával” – magyarázta döntését.

Forrás: RTL

Szandrában sajnos nem látunk egy telt házas sportcsarnokot, Aliz Lizában viszont ott van soktucatnyi sajátos hangulatú klubkoncert. Mivel a mentorok 2-2 arányban megosztottak voltak, a telefonos szavazatok döntöttek, Aliz Liza távozott a tehetségkutatóból.

Nem kicsi a tét, egy luxusutazás mellett ugyanis összesen 27 millió forintnyi nyereménnyel jutalmazzák majd az év legjobb hangját. Az egy éven át havi 1 millió forintos készpénznyeremény mellett a győztes további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat.

Szavazzon!

Kinek kellett volna kiesnie?