Mérges kígyó jött a veszélyes pókok után

Vágólapra másolva!
Egy mérges kígyó siklott be éjszaka a brit Celeb vagyok, ments ki innen! ausztráliai táborába, a szereplők meg is halhattak volna, ha netán nem ébrednek fel a kígyómarásra.
Vágólapra másolva!

Nemrég nyolc mérges pók okozott riadalmat a brit Celeb vagyok, ments ki innen! ausztráliai forgatásán, most egy mérges kígyó tartott a szundikáló celebek ágyai felé, szerencsére még időben elkapták.

Egy kisméretű, ám annál veszélyesebb kígyó lopózott be a táborba, de szerencsére a produkció munkatársai résen voltak, és hívtak egy rangert, aki elkapta az állatot, és jó messzire elvitte a forgatási helyszíntől.

A kígyó az éjszakai felvételen Forrás: ITV
Az elfogás előtti pillanat Forrás: ITV

Amikor a kígyót elkapták, éppen a Skins-ben is látott Joel Dommett függőágya felé tartott, ő így értékelte reggel a történteket: "A dzsungelben élésben a paranoia az egyik legrosszabb, tudod, hogy több ezer állat figyel téged, miközben te nem látod őket."

Szerencsére nem történt még nagyobb baj a forgatáson, Martin Roberts műsorvezetőnek is csak olyan kalandja volt, hogy egyik reggel egy varangy ébresztette, amely megpróbált bejutni a hálózsákjába.