Bipoláris, megtört ember, fejbe vágnám egy bárszékkel – kiválasztás a VV8-ban

vv8
Vágólapra másolva!
Kiválasztás volt a Való Világban: Tivy hatot gyűjtött be, de ebből legalább négyet csak azért, mert ő maga kérte. Mint elmondta, nehezen viseli benn a körülményeket, elfáradt, és van benn egy ember, akit utál. Szinte biztosan Ginát viszi ki.
Vágólapra másolva!
Tivy (balról) hetek óta feszült, idegbajos Forrás: RTL II

Gina kezdte a sort, többször megalázta őt Tivy, pár hét alatt többször, mint egész élete során bárki más, a nyilvánvalóan gyenge idegzetű Tivy meg is kapta első jelét. Az említett ment a táblához, hazugnak nevezte a lányt, visszaadta a jelet. Dávid is az ostorlábúra tett, mert az megkérte rá, Soma a sok vita miatt Micit dobta meg egy jellel, aki ezt vissza is adta menten.

Gina lehet a kihívott Forrás: RTL II

„Sokszor kiborul, veszekszik, vitázik, jó ideje lenn van. Hátha egy nyert párbaj után megint a régi lesz” – mondta Ati, és szolgaian Tivyre tett, aki előzőleg megkérte a társaságot, hogy őt küldjék ki. Vivien ugyanígy tett, „I love you, baby”-szöveggel tett a hirtelen haragú lakótársra. Krisztián is Tivyre tett, mivel megsértette Ginát és Micit a hét során. Zsolti szerint van benn egy bipoláris, megtört ember, akit néha szívesen fejbe vágna egy bárszékkel, de ennek ellenére szereti: Tivadar megkapta a hatodik jelét, így megy párbajozni.

Ha nem történik semmi rendkívüli, Tivy Ginát hívja ki pár nap múlva, jövő vasárnap pedig kiderül, kit néznének tovább a VV8 követői.