A Szívek szállodája végére már főszereplője sem emlékszik

Szívek szállodája, Gilmore Girls: A Year in the Life, Lauren Graham
Lauren Graham nemrégiben a Gilmore Girls: A Year in the Life berlini rajongói eseményén
Vágólapra másolva!
A közkedvelt sorozat záró évada a rajongók körében is visszás megítélésű, és úgy tűnik, maga a főszereplő, Lauren Graham sem volt maradéktalanul elégedett vele. Meg is próbálta – sikerrel – kitörölni az utolsó epizódokat az emlékezetéből. Ma jön négy új, 90 perces rész.
Vágólapra másolva!

A Szívek szállodája összesen 153 részt és hét évadot ért meg, ám az utolsó szezon a szerződését illető jogi viták miatt az eredeti ötletgazda, Amy Sherman-Palladino részvétele nélkül került adásba.

Sok rajongó van, aki emiatt nincs is odáig a szóban forgó részekért – és Graham is hozzájuk csatlakozik.

„Christopher és én összeházasodunk ebben az évadban. De amikor visszatértünk forgatni a Netflix-es folytatást, és szóba került a dolog, kapásból rávágtam, hogy dehogy mentem férjhez. Teljesen kiment a fejemből az egész, és egy asszisztensnek kellett emlékeztetnie rá, aki hatalmas rajongója a sorozatnak. El kellett mesélnie az egész sztorit.

Hát ennyi emlékem maradt a hetedik évadról" – mesélte Lauren Graham.

Lauren Graham nemrégiben a Gilmore Girls: A Year in the Life berlini rajongói eseményén Forrás: Britta Pedersen / ZB dpa / AFP

Szerencsére azonban a sztárokkal együtt Amy Sherman-Palladino is visszatért a folytatásra, ezért elhárult minden akadály a karakterhez passzoló történések megírása elől – így remélhetőleg Lorelai megformálója a későbbiekben már mindenre fog emlékezni.

További óriási szerencse pedig, hogy a Gilmore Girls: A Year in the Life címre hallgató folytatásra már nem kell várni, a négy új, másfél-másfél órás epizód november 25-én kerül fel a Netflixre.