A Star Academy győztese nem a 24 milliónak örül legjobban

Star Academy, Szőcs Renáta
Vágólapra másolva!
Szőcs Renáta lett a Star Academy győztese, az énekesnő 24 millió forintot és egy lemezszerződést nyert – a szerződésnek jobban örül, mint a pénznek.
Vágólapra másolva!

Mikor már csak ketten álltak a színpadon a finálé legvégén, és kimondták a nevét, nem is akarta elhinni, hogy valóban ő lett a győztes. "Hihetetlen volt, most is ráz a hideg, ha rá gondolok. Nem gondoltam, hogy a nevemet fogják kimondani, biztos voltam benne, hogy Dávid lesz a győztes" – mesélte a Mokkában.

Még az adás a 22 éves énekesnő elárulta Szebeni Istvánnak, hogy a szerződésnek jobban örül, mint a pénznek, az életében pedig sok változás lesz a következő időszakban.

A Star Academy győztese Szőcs Renáta lett Forrás: TV2

Hegyi Dávidot érett énekesnek tartja, aki szépen teljesített az élő adásokban, úgy érzi, megérdemelte volna a győzelmet. "Nem akarom elhinni, hogy megnyerhettem, nagyon örülök neki. Úgy érzem, sok tanulnivalóm van még, főleg hangtechnikailag, sok dolgom van még a hangommal. Most elkezdődik egy teljesen új élet, és végre azt csinálhatom, amit szeretnék, tudok foglalkozni az énekkel. Be akarom fejezni az egyetemet, még van egy évem, lediplomázom, és Budapestre költözünk a párommal" – mesélte.