Búcsúzott Liptai, Fridinek üzent Hajós, kiesett egy nagy esélyes

Liptai Claudia élő adásban, könnyes szemmel emlékezett édesanyjára, Sztárban sztár, Liptai Claudia, könny
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár Liptai nélkül startolt, videón búcsúzkodott. A legvégén Nagy Adri és Radics Gigi toporogtak Tilla mellett, utóbbi esett ki.
Vágólapra másolva!

Videoüzenetben búcsúzott Liptai Claudia zsűritag a Sztárban sztár előadóitól és nézőitől. Mint mondta, egy anya minden gyerekét egyformán szereti, de a kisbabája most azt kérte, hogy a szülésig már otthonról, kényelemben nézze a műsort. A háromórás felvételt, zajt, pörgést már nem vállalja tehát, hiszen bármikor megszülhet. (Noha nyilván tévétörténelmi esemény lett volna, ha épp egy produkció közben indul meg a szülés).

Forrás: tv2
Forrás: tv2

Liptai elmondta, hogy el kell engednie most a show-t, mindenkinek nagyon sok sikert kívánt. Helyére Ábel Anita jött, pár félmeztelen férfitáncossal érkezett. „Ha valakivel lehet pótolni Claudiát, az Anita" – udvariaskodott Majka.

Forrás: tv2

Bereczki és a rapper megmutatta a kamerának a természetesen nem valódi "Clau" illetve "Anita"-tetoválását, majd Hajós András gombolta ki ingét, és szemléltette a mellkasára pingált „Sándor" feliratot, amellyel nyilván a napokban őt kellemetlen helyzetbe hozó Friderikusznak üzent. Tilla érdeklődésére csak annyit mondott, hogy „értelmezd, ahogy akarod".

Kiesett egy Megasztár-győztes

Mindenki énekelt egyet szólóban és egyet csapatban. Az összesített lista élére Muri Enikő került, másodiknak Veréb Tamás nevét mutatták. Hatodik volt Polyák Lilla, hetedik Radics Gigi, de utána még jött egy kör szavazás.

Ő Polyák Lilla, gondolta volna? Forrás: tv2

Tilla szerint rendkívül szoros lett a vége, és rengeteg szavazat érkezett. Az utolsó percekben Nagy Adri és Radics Gigi ácsorogtak a műsorvezető mellett, utóbbi esett ki. A Jóban Rosszban színésznője nagyot nézett, talán lélekben feladta, mert azt hitte, hogy a zenei pályán sikeresebb Radics lesz a továbbjutó.

Szavazzon!

Sztárban sztár: ki a kedvenc zsűritagja?