Sigourney Weaver egy Marvel-sorozatban bunyózhat

Sigourney Weaver, Londoni Filmfesztivál 2016
Sigourney Weaver október elején a Londoni Filmfesztiválon
Vágólapra másolva!
A Netflix nevű streamelős szolgáltatáson jelenleg három Marvel-sorozat fut. Jövő márciusban érkezik a negyedik képregény-adaptáció, ennek most hozták nyilvánosságra az előzetesét, az időben ezután következő ötödikben pedig bejelentették Sigourney Weaver szerepeltetését.
Vágólapra másolva!

2017. március 17-én érkezik tehát a Netflixre a Marvel's Iron Fist, amely a Daredevil, a Jessica Jones és a Luke Cage mellé sorakozik fel. A széria előzetesét a New York-i Comic Conon mutatták be.

Az emberfeletti képességekkel rendelkező harcművész meséje mellett még egy további képregény-adaptáció is készül, amit szintén valamikor 2017 folyamán mutat be a streamelős szolgáltató.

A The Defendersben a fenti sorozatok szuperhősei, azaz Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist közösen veszik fel a küzdelmet New York alvilága ellen. Szintén a Comic Con panelbeszélgetésén jelentették be, hogy a szériában lesz egy jelentős, de közelebbről még meg nem nevezett szerepe Sigourney Weavernek is.

Sigourney Weaver október elején a Londoni Filmfesztiválon Forrás: Ik Aldama / DPA / AFP

„A Marvel megtiszteltetésnek veszi, hogy meg tudott szerezni egy ilyen kaliberű színésznőt.

mondta Jeph Loeb, a Marvel Television vezetője. S ha ez nem lenne elég, a panelbeszélgetésen egy további Marvel-adaptációról is árultak el újdonságokat (Deborah Ann Woll is szerepel majd a Marvel's The Punisherben).