Megállíthatatlanul menetelnek tovább a zombik

The Walking Dead
Vágólapra másolva!
Örülhetnek a The Walking Dead rajongói: az AMC csatorna a nyolcadik évadra is meghosszabbította mindenki kedvenc élőhalottas sorozatát.
Vágólapra másolva!

A nézőket ráadásul ezzel dupla öröm érte, hiszen napokon belül, október 23-án folytatódik a The Walking Dead aktuális, hetedik évadával. A tizenhat epizódból álló nyolcadik szezon 2017 végén debütál majd, és az összes rész után leadják Chris Hardwick jelenleg is futó kapcsolódó talkshow-ja, a The Talking Dead egy-egy adását.

Habár a The Walking Dead nézettsége az ötödik évadról a hatodikra valamennyit csökkent, még így is 13,15 millióan nézik átlagosan.

A hetedik évadra pedig várhatóan ismét szárnyalni fog a nézettség – az első epizódé mindenképpen, hiszen most fog kiderülni, kinek fogja Rick csapatából kiloccsantani az agyvelejét szögesdrótba tekert baseballütőjével az új főgonosz, Negan.

Scott Gimple executive producer ráadásul a nemrég zajlott New York-i Comic Conon mindenkit megnyugtatott afelől, hogy nem lesz semmi csel: tényleg már az új évad premierjekor ki fog derülni Negan áldozatának kiléte.

Itthon a The Walking Dead-et a FOX adja, a hetedik évad nyitó részét ott láthatjuk az amerikai premier másnapján, október 24-én – ahogyan majd a frissen megrendelt nyolcadik szezon is a csatornára fog érkezni 2017-ben.