Bejött a tévének az új MacGyver

Pilot EPISODIC MACGYVER, a reimagining of the classic series, is an action-adventure drama about 20-something Angus "Mac" MacGyver (Lucas Till, pictured) who creates a clandestine organization within the U.S. government where he uses his extraordinary tal
MACGYVER, a reimagining of the classic series, is an action-adventure drama about 20-something Angus "Mac" MacGyver (Lucas Till, pictured) who creates a clandestine organization within the U.S. government where he uses his extraordinary talent for unconventional problem solving and vast scientific knowledge to save lives. Under the aegis of the Department of External Affairs, MacGyver takes on the responsibility of saving the world, armed to the teeth with resourcefulness and little more than bubble gum and a paper clip. This fall, MACGYVER will be broadcast Fridays (8:00-9:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Photo: Ron P. Jaffe/CBS A?©2016 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
Vágólapra másolva!
A CBS több sorozatból megrendelte a teljes évadot, köztük a MacGyver új verziójából is.
Vágólapra másolva!

Bejöttek a nézettségi elvárások, így a CBS a MacGyver-ből, a Kevin Can't Wait-ből és a Bull-ból is megrendelte a teljes évadot, mindhárom sorozat első szezonját kibővítette 22 epizódosra.

Az új MacGyver szeptember 23-i nyitánya átlagosan 10,9 millió amerikait érdekelt, ezzel a 18–49-es célcsoportban meg is nyerte azt a pénteket – igaz, a nézettség azóta minden epizóddal csökkent, ez azonban a jelek szerint nem tántorította el a CBS-t a megrendeléstől.

Az új MacGyver, Lucas Till Forrás: CBS

A Kevin Can't Wait pilotja 11,1 millió amerikait ültetett le a tévé elé, a legjobban viszont a Bull nyitott a három sorozat körül, ennek első epizódjára 15,6 millióan voltak kíváncsiak a tengerentúlon.

A MacGyver a nyolcvanas évek kedvelt akcióhősének fiatalkorát mutatja be, a Kevin Can't Wait a Férjek gyöngyé-ből is ismert Kevin James új vígjátéksorozata, a Bull pedig a népszerű tévés pszichológus, dr. Phil életéből merít.