Még valaki meghal a Walking Deadben?

The Walking Dead, Negan, Jeffrey Dean Morgan
A hatodik évad fináléja
Vágólapra másolva!
Valószínű, hogy Negannak más áldozata is lesz, nem csak az, akire lesújtott a szögesdrótba csavart baseballütőjével. Csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, hogy előre kiderül egy-két részlet!
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban október 23-án – itthon másnap – indul a The Walking Dead hetedik évadja, amelyet bizonyára már minden rajongó tűkön ülve vár, hiszen az előző szezon egy óriási cliffhangerrel ért véget, nem tudtuk meg, hogy Negan kire sújtott le a szögesdróttal megspékelt baseballütővel.

Nem tudjuk, kire sújtott le Forrás: FOX

A főbb szereplők túlélési esélyét már mi is latolgattuk, a DigitalSpy viszont már Negan következő áldozatát is bemutatta, legalábbis úgy véli, az AMC fontos kulcsot adott ehhez.

Spencer Monroe (Austin Nichols) története ugyanis az AMC-s karakterleírás alapján eléggé arrafelé halad, amerre a képregényben, próbálja gyengíteni Rick befolyását, a háta mögött intézkedik. A rajzolt történetben arra akarja rávenni Negant, hogy ölje meg Ricket, de végül belőle válik áldozat, Negan egy késsel felvágja a hasát.

Austin Nichols mint Spencer Monroe Forrás: AMC

Nincs persze garancia rá, hogy ez a sorozatban is így fog történni, hiszen a tévés változat többször eltért már korábban is a képregényektől.