22 éves szingli egyetemista az új villalakó, Gina

Gina, VV8, Való Világ
Vágólapra másolva!
Mivel Lóri a párbaj előtt váratlanul feladta a játékot, helyére új lakó érkezett a Való Világba.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este Nádai Anikó közölte a lakókkal, hogy Lóri helyére új játékos érkezik, ennek szemlátomást egyáltalán nem örültek. A 22 éves Gina kapott lehetőséget, aki jól ismeri a játékosokat, hisz eddig kívülről figyelte az eseményeket.

Úgy érzi, nehéz dolga lesz a beilleszkedéssel, mert a csapat már összeszokott és ismerik egymást, az viszonyt előny, hogy ismeri őket a tévéből, látta, hogy ki milyen. "Nem félek attól, hogy hogyan fogadnak majd, valaki szimpatikus és valaki kevébé. Nem tartok senkitől sem, Dina már kiesett, tőle tartottam volna" - mesélte. Azt mondja magáról, hogy kevés alkoholt iszik, de szeret táncolni és benne van a hülyeségekben.

Forrás: Gabor De Fiala

"Vidéken élek, Lengyeltótiban a családommal, de félig-meddig Budapesten is, mert három éve ide járok egyetemre. Igazságügyi igazgatást tanulok, bár tudom, hogy sokan nem néznék ki belőlem" - mondta bemutatkozójában.

Adatlapja szerint vidám, közvetlen, szingli, és nagy álma, hogy műsorvezető legyen. Nagyon türelmetlen, mindig késik, és ha ideges, akkor gyakran cselekszik meggondolatlanul. Teherbe esett, de a terhességet megszakította, úgy érzi, ez olyan dolog az életében, amit örökre elfelejtene.

Élete legcikibb randiján szex közben ráborult egy pohár bor az arcára, ami csípte a szemét, és borzasztóan nézett ki, mikor a srác felkapcsolta a villanyt.

"Úgy gondolom, olyan karakter vagy személyiség, mint amilyen én vagyok, még nem volt a villában. Összetett személyiségem van, van kicsit ilyen, kicsit olyan oldalam, és erős a kisugárzásom, ami szerintem nagyon fontos" - úgy érzi, ezért lehet ő a Való Világ 8 győztese.