Igazi transzszexuálissal jön az új Rocky Horror Picture Show

Laverne Cox
Vágólapra másolva!
Hamarosan jön az új, tévéfilmes Rocky Horror Picture Show, amelyben az Orange Is the New Black transzszexuális sztárja, Laverne Cox lesz a folyamatosan női ruhában parádézó Dr. Frank-N-Furter, akit az eredeti filmben Tim Curry játszott.
Vágólapra másolva!

A FOX október 20-án mutatja be a The Rocky Horror Picture Show: Let's Do the Time Warp Again című remake-et, ami Laverne Cox elmondása szerint egy főhajtás lesz az eredeti mű előtt, annak szellemében újragondolva az egészet.

Tim Curry az eredeti Rocky Horror Picture Show-ban Forrás: 20th Century Fox / Archives du 7eme Art / Photo12

A tévéfilmben megjelenik az eredeti, 1975-ös film sztárja, Tim Curry is (ő lesz a narrátor), de a főszerepet, az őrült tudóst ezúttal Laverne Cox alakítja, aki a valóságban is transzszexuális.

„Frank-N-Furter egyszerűen beszél hozzám. A karakter nemi megfoghatatlansága, pajzánsága és szexissége. Akkoriban egy gender szempontból nagyon kedvezőtlen közegben léteztem. Borotvált volt a fejem, de sminket viseltem minden nap, viszont orvosilag még nem alakultam át.

Most pedig valóban én lehetek, hiszen én vagyok az új Frank-N-Furter. Még mindig képtelen vagyok elhinni" – nyilatkozta Cox, aki elsőéves egyetemistaként fedezte fel magának a Rocky Horror Picture Show-t.

Laverne Cox az új Rocky Horror Picture Show-ban Forrás: FOX

A The Rocky Horror Picture Show: Let's Do the Time Warp Again további szerepeiben Reeve Carney-t, Victoria Justice-t, Ryan McCartant, Annaleigh Ashfordot, Christina Miliant és Adam Lambertet találjuk.