Őrült szerencsés napjuk volt a Szívek szállodája rajongóinak

Gilmore Girls, Szívek szállodája, Rory, Lorelai, Alexis Bledel, Lauren Graham
Vágólapra másolva!
2000. október 5-én került adásba a hamarosan újrainduló sorozat első epizódja. Az új részeket sugárzó Netflix igazán különleges módon ünnepelte a tizenhatodik születésnapot.
Vágólapra másolva!

A streamelős csatornán november 25-től válnak elérhetővé a Gilmore Girls: A Year in the Life vadonatúj epizódjai, de addig is volt mit ünnepelni, hiszen szerdán múlt tizenhat éve, hogy a széria elindult.

Ebből az alkalomból a Netflix Amerika-szerte ideiglenesen Luke kávézójává alakított át egy csomó helyet. Az egyik ilyen üzlet ráadásul tényleg hamisítatlan Luke's Dinernek bizonyult, mivel itt maga Luke Danes, pontosabban az őt alakító Scott Patterson osztotta a kávét.

De aki nem volt ilyen szerencsés, és nem tudott ellátogatni a Beverly Hills-i átmeneti Luke's Dinerbe, az is tud ünnepelni, hiszen egy nosztalgikus videót is nyilvánosságra hoztak, a főbb szereplők visszaemlékezéseivel.

Akik pedig már az új részekre melegítenének, azoknak ott vannak azok az egy-egy perces összefoglalók, amikben az egyik népszerű karakter, Kirk meséli el nekünk igen röviden, mi minden is történt egy-egy évad során. A hét zanzát itt tudjuk megnézni.