Két csapat ment tovább a Kicsi Óriásokban

Kicsi óriások
Vágólapra másolva!
A csapatdöntőbe jutás volt a tét a Kicsi Óriások vasárnapi adásában, amelyben ezúttal még a csapatkapitányok is versenybe szálltak az extra pontokért. Kovácsovics Fruzsinak és csapatának, a Kisördögöknek kellett búcsúznia egy időre a műsortól. 
Vágólapra másolva!

Vasárnap már a csapatdöntőbe jutás volt a tét, mindenki szerette volna egészen új oldalát megmutatni a zsűrinek, minél több pontot szerezve ezzel csapatának.

Dorina és Ricsi, a Fenegyerekek táncosai ezúttal érzelmeiket is kimutatták a robotos koreográfiában, míg Petra, a Lázadók csapatának tagja először énekelt magyarul. Nagy feladatot vállalt Viki és Olivér, a Kisördögök táncospárja, akiknek egy hét alatt kellett elsajátítaniuk egy olyan stílust, a swinget, amelyről korábban Olivér például még csak nem is hallott.

Nemcsak a gyerekek, hanem a csapatkapitányaik is beszálltak a pontgyűjtésbe egy-egy extra produkcióval: Kovácsovics Fruzsi Petivel, míg Oláh Gergő Larával énekelt duettet, Kiss Ramóna Eszterrel táncolt. Az ovisok egy kvízjáték keretében mutatták meg talpraesettségüket és humorérzéküket.

Ugyancsak extra-produkciók keretében állt színpadra a műsor énekeseivel Palya Bea, míg az X-Faktor egykori felfedezettjei, a ByTheWay együttes a Fenegyerekek, a Kisördögök és a Lázadók táncospárjaival lépett fel.

Ezek után a Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid alkotta zsűrin nagy volt a nyomás, hogy kiknek ítéli oda az extra-pontokat. Végül úgy döntöttek, hogy az énekes kategóriában az extra pontot Petinek (Kisördögök), az ovisok közül Vikinek (Fenegyerekek), a táncosok közül Esztinek és Zsoltinak (Lázadók) ítélik oda.

A csapatkapitányok közül Oláh Gergő zsebelhette be az extra pontot a Larával előadott duettjéért,

így kialakult az este végeredménye: első Oláh Gergő és a Fenegyerekek (Lara, Dorina, Ricsi és Viki): 113,4 ponttal, második Kiss Ramóna és a Lázadók (Petra, Eszter, Zsolt és Kincső) 111,8 3 ponttal. Kovácsovics Fruzsina és a Kisördögök (Peti, Viki, Olivér és Olívia): 111,2 pontot szereztek így ők búcsúztak.

Jövő hét vasárnap 18.50-től a Fenegyerek és a Lázadók között dől majd el, ki nyeri a Kicsi Óriások csapatversenyét. Az október 16-i adásban pedig az összes csapat visszatér majd, és kiderül, kik lesznek az egyes kategóriák – énekesek, táncosok, kis tehetségek – abszolút győztesei.

Szavazzon!

Kicsi Óriások: ki a kedvenc zsűritagja?