A 100 legjobb nő a tévéből: Kristen Bell

Kristen Bell
Vágólapra másolva!
Az egykori Veronica Mars ma is elragadó, nem csoda, hogy szívesen foglalkoztatják, már jövőre is elő van jegyezve több filmje, a The Good Place című sorozata pedig az év egyik legeredetibb projektje. Nem volt kérdés, hogy felkerül a listánkra.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend. Ez a 60. rész, a sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Kristen Bell,

akit Veronica Marsként ismert meg a világ, de azóta is szívesen foglalkoztatják. Számítanak rá két jövőre érkező filmben is, illetve szinkronmunkák is várják, készül a Jégvarázs folytatása és ünnepi különkiadása is, mindkettőben – ahogy az első filmben is – ő adja a hangját Annának.

Kristen Bell mint Veronica Mars Forrás: CW

A bájos nő a főszereplője a nemrég indult The Good Place-nek is, ebben egy halott nő játszik, aki nem élt példás életet, a túlvilágon mégis a címbeli "jó helyre" kerül, miután összekeverik egy azonos nevű nővel – itt aztán el kell fednie a valódi természetét, ha nem akar a rossz helyen kikötni.

Ugye érthető, hogy miért került fel a listánkra? Forrás: NBC

Emellett a Terrific Trucks című rajzfilmsorozatban is szinkronizál, és hosszabban láthattuk az idén elkaszált Gátlástalanok-ban, 2012 óta mind az 58 epizódban benne volt. Ilyen vagy olyan formában

a Veronica Mars sikere óta folyamatosan jelen van a képernyőn,

a sorozat után a Hősök-ben kapott szerepet, a Gossip Girl – A pletykafészek-nek pedig ő volt a címszereplője, akinek csak a hangját hallhattuk.

Ritkán unatkozhat, van munka elég Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Első tévés szerepét egyébként a Kemény zsaruk egyik epizódjában kapta 2003-ban. Még abban az évben feltűnt az Everwood-ban és a Deadwood-ban, 2004-ben pedig jött is a Veronica Mars, amelyben egy középiskolás magánnyomozót játszott, 24 évesen.

A valódi középiskolájában egyébként még Annie Bellként ismerték, nem szerette a Kristent, ezért a középső nevét használta. Már ekkor színészkedett, többek között Dorothy is volt az Óz-ban, az évkönyvbe "a legjobb csaj"-ként került be.

Az Oscar-gálán Forrás: AFP/Robyn Beck

Az érdeklődő férfiakat el kell szomorítanunk, hisz Bell 2013 óta a szintén színész Dax Shephard felesége, két gyerekük van. Azért pár képet még mutatunk róla, abból nem lehet baj:

Forrás: CW
Forrás: AFP/Frederick M. Brown
Forrás: AFP/Robyn Beck
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison
Forrás: NurPhoto/Dennis Van Tine/Photoshot/NurPhoto/Dennis Van Tine
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Kovac
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison