Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Várkonyi Andrea visszavág Bochkor Gábornak

Várkonyi Andrea
Vágólapra másolva!
Szeptember 5-től új arculattal és programkínálattal jelentkezik a FEM3, egyik fő arca Várkonyi Andrea lesz, aki női talkshow-t vezet a csatornán. A műsorvezető a produkcióról mesélt az Origónak, elmondta, mit szeretne megmutatni magából a leginkább, illetve azt is, hogy mi minden történt vele, mióta elköszönt a Tények-től.
Vágólapra másolva!

Az új FEM3 Várkonyi Andrea női talkshow-jával indít szeptember 5-én, jön a Micsoda nők! Várkonyi Andreával. A Tények-ből ismert műsorvezető az első perctől kezdve örült az új feladatnak, habozás nélkül vállalta az új szerepet: „Amikor a programigazgató felhívott, és elmondta az elképzelését, már akkor láttam, hogy fekszik nekem ez a műsor. Ráadásul

Beleszólhatok a témaválasztásba, abba, hogy kiket hívjunk meg, de még a vágásba is” – mondta Andrea az Origónak.

Habozás nélkül vállalta a műsort Forrás: FEM3

És hogy mitől lesz női a talkshow? „Elsősorban attól, hogy minden adásban fixen lesz három női vendég. Igyekszünk különböző karakterű nőket összeválogatni,

Elég hosszú, 50 perces a műsor, így elég sok témát át tudunk beszélni az élet minden területéről, a különböző nők pedig különféleképpen véleményezik a dolgokat.”

Mindig a témához hívják a vendéget Forrás: TV2

„Nem általánosságban beszélgetünk, igyekszünk mindent alátámasztani a saját életünkből vett példákkal, történetekkel, sok érdekes sztorit fogunk hallani. Minden adásban lesz két férfi vendég is, az elsőben Imre Géza és Ambrus Attila.

de próbáljuk elkerülni a közhelyeket, igyekszünk mindent új szemszögből megmutatni. Általában a témához kapcsolódva hívjuk a vendégeket, nem csak felütjük a telefonkönyvet” – tette hozzá a műsorvezető.

Várkonyi Andrea még a Tényekben Forrás: TV2

A műsorban Andrea férje, Bochkor Gábor is megkaphatja a magáét: „Kifejezett kérés volt – de én is így gondoltam –, hogy ne csak kérdező legyek, én is szereplőként vagyok jelen a műsorban, ugyanúgy beszélek magamról, mint a vendégek, ugyanúgy hozzáteszem mindenhez a saját véleményemet. Örülök, mert Gábor eddig a rádióban beszélte ki az életünket, én meg csak sms-ben tudtam neki reagálni, de

A Tények-ben látottnál alapvetően sokkal vidámabb, mosolygósabb vagyok, és vannak saját gondolataim, ezt is jó lesz most megmutatni a nézőknek.”

Év végéig biztosan menni fog a műsor, az után egyeztetnek majd a csatornával az esetleges folytatásról. Maximum két héttel dolgoznak egyébként előre, mert szeretnék, hogy „legyen egy frissessége a műsornak, tudjunk az aktualitásokra is reagálni”.

Andrea kérdésünkre azt is elárulta, hogy mivel töltötte a Tények utáni időszakot: „Négy hónap szabadságom volt, ennyi még soha nem jött össze az életemben.

nemzetközi nyelvvizsgát tettem, szakdolgozatot írtam, szakdolgozatot védtem. Felvételiztem mesterképzésre is, most jön a második két évem pszichológia szakon. A vizsgaidőszak után tudtam csak kicsit nyaralni, és az utolsó másfél hónapban nagyon sokat voltam a lányommal is, volt mit bepótolnunk."

A Micsoda nők! Várkonyi Andreával szeptember 5-én 21 órakor indul az új FEM3-on.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről