Peller Anna és Valkó Eszter maradt, a nézők döntenek

Peller Mariann és férje
Vágólapra másolva!
Az RTL Klubon szeptember 23-án, pénteken egy élő show keretein belül dől el, hogy ki lesz a 2016-os év nyerő párosa. A döntés a nézők kezében van.
Vágólapra másolva!

A Nyerő párost pénteken élőben követhetik nyomon a nézők: most a végeredménybe is beleszólhatnak. A finálét az fogja különlegessé tenni, hogy mind a nyolc pár visszatér, hogy felelevenítsék a játékban töltött idő legemlékezetesebb pillanatait, és megbeszéljék a konfliktusokat, félreértéseket.

Peller Anna és férje Forrás: rtl

A két döntős párra, Peller Annára és Lukács Miklósra, Valkó Eszterre és Radócz Péterre azonban még vár egy utolsó kihívás, mellyel az eddig összegyűjtött pénzüket növelhetik. A végeredményt ezt természetesen már nem befolyásolja, a nyertes a nézők szavazatai alapján kerül ki.

Valkó Eszter és párja Forrás: rtl

Szavazni az RTL24 applikáción keresztül lehet a pénteken 18.55-kor kezdődő finálé ideje alatt, ha a nézők korábban is letöltötték az applikációt, ahhoz, hogy szavazni tudjanak, szükséges lesz egy alkalmazásfrissítés. Az applikáció letölthető az App Store-ból és a Google Play-ről is. A műsor ideje alatt mindenki csak egyszer szavazhat, és ezt a későbbiekben nem módosíthatja.

Szavazzon!

Ki a kedvence a Nyerő párosból?