Nem ért egyet a zsűrivel a Sztárban sztár első kiesője

Mészáros Árpád Zsolt mint Rod Stewart, Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Mészáros Árpád Zsolt volt a Sztárban sztár negyedik évadjának első kiesője, a Mokká-ban azt mondta, nem biztos, hogy a zsűrinek igaza volt.
Vágólapra másolva!

A Rod Stewart bőrébe bújt Mészáros Árpád Zsolt esett ki a Sztárban sztár első adásában, de különösebben nem viselte meg a dolog. "Én játszani mentem, nem versenyezni, ez benne volt a pakliban. Erről szól a műsor, hogy mindig kiesik valaki" – mondta a Mokká-ban.

A MÁZS néven is ismert énekes úgy gondolja, kihozta a dalból, ami benne volt, nem akart se túl kevés, de túl sok sem lenni. Maszkot nem kapott, csak sminket, de a parókája őt inkább Tina Turnerre emlékeztette, mintsem Rod Stewartra.

Mészáros Árpád Zsolt mint Rod Stewart Forrás: TV2

Mészáros azt mesélte, hogy a fél éjszakája azzal telt, hogy lenyugtassa felháborodott rajongóit, egyébként úgy gondolja, hogy amiatt hátrányban volt, hogy itthon kevéssé ismert dalt kapott.

Elmondta, hogy nem haragszik a zsűrire, de azért nem értett mindennel egyet: "Nem mindig van nekem sem igazam, nem biztos, hogy nekik is igazuk volt" – mondta. A teljes beszélgetést itt tudja megnézni: