Melissa McCarthy új tévésorozatra készül

Melissa McCarthy
Melissa McCarthy idén júliusban
Vágólapra másolva!
A népszerű komika a Fox csatorna számára fejleszt egy családi vígjátéksorozatot, amelyben ezúttal nem színészként, hanem executive producerként vesz részt.
Vágólapra másolva!

McCarthyn kívül férje és alkotótársa, Ben Falcone is executive producer lesz a készülő szériában, amelyről egyelőre annyit lehet tudni, hogy félórás epizódokból áll majd, egyetlen kamerával rögzítik, és egy szokatlan családról fog szólni.

Melissa McCarthy idén júliusban Forrás: Paul Conrad / Getty Images North America / AFP

A sorozat középpontjában álló família úgy jön létre, hogy egy sikeres, munkamániás férfihoz odaköltözik húga, akivel meglehetősen eltávolodtak egymástól, illetve annak két gyermeke. Miután egy fedél alatt kell élniük, az addiginál sokkal szorosabb kapcsolat alakul ki köztük, ami sok vicces szituációt eredményez.

A cím nélküli projekt nem az egyetlen, amelyen a sztár és férje mostanában dolgoznak: a 2017-re ígért Nobodies – amely széria azt mutatja be, hogy jó barátok egy csoportja közösen dolgozik egy gyerekműsoron – nemrég kapott zöld utat a TV Landnél.

A színésznő a Szívek szállodájában Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12

De Melissa McCarthyt hamarosan a kamerák előtt is láthatjuk, hiszen a Netflixen novemberben érkezik az újraélesztett Szívek szállodája, amelyben ő is visszatér, és ami az első kisképernyős szerepe lesz azután, hogy Mike és Molly című sitcomját idén hat évad után elkaszálták.