Istenes Bence és Csobot Adél közösen tűnnek fel a képernyőn

Istenes Bence, Csobot Adél
Vágólapra másolva!
A Kicsi Óriások tehetségmutató második adásában a csapatok tagjai versenyeznek tovább, miközben pontokat gyűjtenek. Vendégek is érkeznek a gyerekekhez, Istenes Bence és Csobot Adél is feltűnik a műsorban.
Vágólapra másolva!

A múlt hétvégén megalakult a Kicsi Óriások öt csapata: a Torpedók, a Lázadók, a Vagányok, a Fenegyerekek és a Kisördögök, élükön a csapatkapitányokkal. A második adásban már minden táncospár, énekes és kistehetség egymás ellen és a csapatukért versenyez majd, pontokat gyűjtve a produkcióikkal.

Az első adásban megalakultak a csapatok Forrás: RTL Sajtóklub

A gyerekek mellett vendégek is érkeznek a Kicsi Óriások színpadára, így például Istenes Bencét és Csobot Adélt is vendégül látják majd a műsor fellépői. A kicsik nem kímélik majd őket, Olívia, Vivi, Viki, Kincső és Martin többek közt megkérdezik tőlük, hogy került a baba az énekesnő hasába, és tényleg milliomosok-e.

Csobot Adél ősszel a Super TV2 képernyőjén tűnik fel, a Sztárban sztár+1 kicsi zsűritagja lesz, Istenes Bence pedig az X-Faktor-t vezeti majd, de terveik szerint a szezon után Németországba költöznek.